REKLAMI GEÇ

Acıpayam Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü karantinaya alındı

Acıpayam Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü karantinaya alındı

Acıpayam Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü’nde görevli bir personelde koronavirüs tespit edildi. Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, temasın yoğun olduğu birimde acil önlem aldıklarını ve karantina uygulaması başlattıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2020 Perşembe, 12:16

Acıpayam’da koronavirüs vakalarındaki artış belediyeye de sıçradı. Geçtiğimiz hafta Destek Hizmetleri Müdürü’nün testinin pozitif çıkması nedeniyle Belediye Başkanı Hulusi Şevkan kısa süreli karantinaya girmiş, 5 günün sonunda görevine dönmüştü.

İMAR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KAPATILDI
Acıpayam Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü’nde görevli bir personelin koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle harekete geçen Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, müdürlüğü karantinaya aldı.

Karantina kararını sosyal medyadan tüm Acıpayamlılara duyuran Başkan Şevkan, Denizli Haber’e değerlendirme yaptı.

Bir personelin yapılan testinin pozitif çıktığını belirten Başkan Şevkan, “İmar İşleri Müdürlüğü, vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği, bu nedenle de temasın fazla olduğu birimlerden biri. Bir personelimizde korona pozitif çıktı, diğer personellerimiz de doğal olarak temaslı. Hızla önlem almamız gerekiyordu, biz de karantina uygulaması başlattık” dedi.

Sağlık Müdürlüğü ile temaslarının sürdüğünü belirten Başkan Şevkan, “İmar İşleri Müdürlüğü’nde 14 gün karantina uygulaması başlattık. Birimimiz yoğun çalışan bir yer. Bu nedenle karantina sürecinde diğer birimlerimizden destek alarak vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı