REKLAMI GEÇ

Acıpayam Belediyesi korona nedeniyle kapandı

Acıpayam Belediyesi korona nedeniyle kapandı

Son günlerde koronavirüs vakalarında hızlı bir artışın yaşandığı, birimlerin bir çoğunda pozitif vakaların görüldüğü Acıpayam Belediyesi saat 13.00 itibariyle kapatıldı. Karantina süresinin ne kadar olacağı ile ilgili bilgi verilmedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2020 Cuma, 13:48

Koronavirüsün ilk ortaya çıktığı andan itibaren Denizli’de sürekli dikkatlerin çevrildiği Acıpayam’da son dönemde vakalar birbiri ardına artış gösterdi.

Korona vakalarının Acıpayam Belediyesi’ne sıçramasının ardından dün İmar İşleri Müdürlüğü 14 gün süreyle karantinaya alınmıştı. Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ın da tedbir amacıyla 5 gün karantinada kaldığı belediyede radikal bir önlem alındı.

Acıpayam Belediyesi, artan koronavirüs vakaları nedeniyle bugün saat 13.00 itibariyle kapatıldı. Çalışanlar evlerinde izolasyona alınırken, belediyenin ne kadar kapalı kalacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar

İsmail Hayat   -  Bağlantı 7 Kasım 2020, 20:45

Gaz çıkarmak ve geğirmek hariç her türlü yaşam belirtisi corona belirtisi. O kadar bulanık ki bilgiler. Korkunç gerçek,… corona belirtisi olabilir örneği iğrenç haber başlıklarından ööğğğ geldi.

Misafir   -  Bağlantı 6 Kasım 2020, 16:31

3 günde 10 cenaze oldu korona kaynaklı ama insanlarda hala deli cesareti sudan sebeplerle alışverişteler kalabalık mekandalar gezmede tozmadalar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı