REKLAMI GEÇ

ACIPAYAM’DA AŞIK ATIŞMASI

ACIPAYAM’DA AŞIK ATIŞMASI

Acıpayam İlçesi’nde Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen aşıklarla gönül sohbetleri ve atışmalar programı renkli görüntülere sahne oldu. Ozan Nihat ile Aşık Selahattin kıyasıya yarışırken, dinleyenler mest oldu.

/ DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2010 Perşembe, 17:49

Acıpayam Belediyesi tarafından düzenlenen program Belediye Parkı’nda gerçekleştirildi. Atışmalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Acıpayam’ın yetiştirdiği Ozan Nihat ile Erzurumlu Aşık Selahattin Kazanoğlu’nun doğaçlaması izleyiciler tarafından çok beğenildi ve alkış aldı.

Zaman zaman fıkraların anlatıldığı gecede birbirinden güzel türküler de okundu. Acıpayamlı olmasından dolayı gurur duyduğunu belirten Ozan Nihat, ilçede eğitim gördüğü yıllardaki anılarını anlattı ve kendisini dinlemeye gelen 40 yıllık arkadaşlarıyla sohbet etme imkanı buldu.

Ozan Nihat, Ramazan ayı boyunca bu etkinlikleri sürdüreceğini kaydetti. Erzurumlu Aşık Selahattin Kazanoğlu ise, Acıpayamlıları çok sevdiğini ve kendisini sıcak karşıladıkları için teşekkür etti. Aşıkların sazlarıyla birbirinden hareketli türküleri zaman zaman seyircileri coşturdu. Doğaçlama ve birbirinden güzel anlatımların sonunda Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, sanatçılara çiçek verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı