REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da çevre etkinliği

Acıpayam’da çevre etkinliği

Acıpayam’ın Ucarı Mahallesi’nde, 16 okuldan yüzlerce öğrencinin katılımıyla çevre etkinliği gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2016 Cuma, 14:39

Denizli Büyükşehir Belediyesi, çevre duyarlılığı artırmak amacıyla Acıpayam’ın Uçarı Mahallesi’nde etkinlik düzenledi. Mesirelik alanda 16 okuldan 700 öğrenci ile Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran katılımıyla düzenlenen etkinlikte, çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.

acipayam_cevre_etkinligi-ic

Animatörler eşliğindeki aktivitelerde çocuklar kendileri için hazırlanan atık parkurunda kıyasıya mücadele etti. Yarışmada dereceye giren öğrencilere bisiklet ve tablet hediye edildi. Bu arada öğrencilere şapka, tişört, puzzle, boyama kitabı ve çevre konulu okuma kitapları dağıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, burada yaptığı konuşmada, “Amacımız çocuklarımızla oyunlar oynayarak çevreye daha duyarlı olmalarına katkıda bulunmak. Burada öğrendiğimiz bilgileri de evimizde, sokağımızda, okulumuzda kısacası çevremizde uygulayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı