REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da eve giren devasa yılan öldürüldü

Acıpayam’da eve giren devasa yılan öldürüldü

Acıpayam’ın Akalan Mahallesi’nde yılan paniği yaşandı. Eve giren yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılan, küçük çocuk ile karşı karşıya geldi, paniğe kapılan vatandaşlar tarafından öldürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2021 Salı, 11:37

Alınan bilgiye göre olay, ilçenin Akalan Mahallesi’nde yaşandı. Küçük bir çocuk, evde devasa yılan ile karşı karşıya geldi. Yörede sarı yılan olarak bilinen ve zehirsiz olan devasa yılan çocuk ve ailesinde büyük panik yarattı.

Büyük korku yaşayan vatandaşlar, ellerine geçirdikleri sopalarla yılana saldırdı. Yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılan, çevredekilerin de yardımıyla öldürüldü. Görenlerin şaşkına çeviren yılanın fotoğrafı sosyal medyada ilgi gördü.

Öte yandan yılanın koruma altında olan bir ırk olduğu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerinin olayla ilgili inceleme başlattığı öne sürüldü.

Türkiye’de görülen en büyük yılanlardan biri olan sarı yılanın boyu 2.5 metreye kadar büyüyebilir ve tamamen zehirsiz. Yetkililer, sarı yılanın insanlar için tehlike oluşturmadığını da ifade etti.

Yorumlar

Bahri Köse   -  Bağlantı 14 Temmuz 2021, 11:14

Çevre halkının yılan hakkında bilgi sahibi olmaması büyük eksiklik. Çocuğu güvene alıp yetkilileri çağırabilirlerdi. Sarı yılanda zaten bilinmedik biryılsn türü değil. İnsanları bilinçli ve duyarlı olmaya ilgililerde halkı
bilgilendirmeye davet ediyo

hasan   -  Bağlantı 14 Temmuz 2021, 08:15

Çocuk ve ailesinin çok korktuğu muhakkkak. Keşke yaşamasına müsade etselerdi. Söz konusu yılan olunca toplum olarak bir ön yargımız var.

Bilal   -  Bağlantı 14 Temmuz 2021, 05:11

Resimde görüldüğü gibi Yılanın cüssesi var Yılan eve girecek sen yakalayıp doğaya bırakacaksın en net köylüler bilir Yılan cinsine Hayvanseverlik taslıyorlar yaa ölüyor bitiyorum.

Deniz   -  Bağlantı 13 Temmuz 2021, 15:19

Bizim yüzme havuzumuza düştü yılan, düşünün yüzme havuzuna, seferber olduk, yakaladık ve doğaya saldık. Bu hayvanı öldüren insanlar umarım bu hayatta cezalarını çekerler.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 13 Temmuz 2021, 12:03

Yetkililer olay olduktan sonra bilgilendirmekten vazgeçsin. Yılan sezonu belli. Yaşadıkları bölgeler belli. Bilgilendirmelerini zamanında ilgili vatandaşlara bizzat yapabilirler. Zor bir şey değil. Tamam biliyoruz para yok bu işin ucunda. Ama gorev.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı