REKLAMI GEÇ

ACIPAYAM’DA ”İŞ MAKİNELERİ OPERATÖRLÜĞÜ” KURSU

ACIPAYAM’DA ”İŞ MAKİNELERİ OPERATÖRLÜĞÜ” KURSU

Acıpayam Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü gelen talep doğrultusunda İş Makineleri Operatörlüğü kursu açacak. Kursa katılmak isteyenler, 8 Ağustos Cuma günü saat 12.30’a kadar başvurabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2014 Çarşamba, 11:40

Acıpayam Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü,‘’İş Makineleri Operatörlüğü Kazıma ve Yükleme, Kanal Kazıyıcı (Beko Loder)) İş Makinesi’’ kursu açacak. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, ”İş Makineleri Operatörlüğü” kursuna katılmak isteyenlerin talepleri doğrultusunda kurs açmayı planladıklarını belirtti.

Açılması planlanan Kazıma ve Yükleme (BekoLoder) kursuna katılmak isteyenlerin 08 Ağustos 2014 Cuma günü saat 12.30’a kadar Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne şahsen başvuruda bulunmaları gerektiğini söyleyen Selçuk, “Vatandaşlarımızın meslek sahibi olabilmeleri için böyle bir kurs açmayı planlıyoruz. Amacımız bu kursa katılan vatandaşlarımıza buradan aldıkları belge ile rahat bir şekilde iş bulabilme olanağı sağlamaktır. Bilindiği gibi çevrede iş makinesi kullanabilen kişi sayısı çok azdır. Açacağımız bu kursla bir nebzede olsa bu ihtiyacı gidermeyi düşünüyoruz. Açacağımız kurslara vatandaşlarımızdan yoğun talep gelirse iş makineleri alanında farklı ve birden çok kurs açmayı planlıyoruz” dedi.

Selçuk, kursa başvuruda bulunacakların 18 yaşından büyük olmaları, en az ilköğretim mezunu olduğuna dair öğrenim belgesi, kimlik fotokopisi, sabıka kaydı, sağlık raporu beyan etmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı