REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da Ramazan davulcusu vuruldu

Acıpayam’da Ramazan davulcusu vuruldu

Acıpayam’ın Yazır Mahallesi’nde vatandaşları sahura kaldıran Ramazan davulcusu Ali Ü. evine yaklaştığı sırada kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Av tüfeği ile vurulan davulcusunu silah sesini duyan vatandaşlar kanlar içinde buldu, yaralı davulcu hastaneye kaldırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2016 Salı, 10:19

Olay Acıpayam’ın Yazır Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede Ramazan davulcusu olarak görev yapan Ali Ü. vatandaşları sahura kaldırdıktan sonra evine doğru yöneldi.

Evine yaklaşık 50 metre kala köşeden kadın giyimli olduğu öne sürülen bir kişi Ali Ü.ye av tüfeği ile ateş etti. Ramazan davulcusu Ali Ü. kanlar içinde yerde kalırken, saldırgan kaçtı.

Silah sesini duyup olay yerine gelen vatandaşlar Ali Ü.yü kanlar içinde buldu. İhbarın ardından olay yerine jandarma ve 112 ekipleri sevk edildi. Yaralı davulcuya ilk müdahale olay yerinde yapıldı, ardından Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralı davulcu tedavi altına alınırken, saldırganın yakalanması için operasyon başlatıldı.

Kaynak: acıpayamgazetesi.com 

denizli-acipayam-da-vurulan-ramazan-davulcusu-taburcu-oldu-sikayetci-olmadi-anons

Yorumlar

şaşkın   -  Bağlantı 14 Haziran 2016, 10:55

Artık bu haberlerden bıktık, usandık… bari mubarek günlerde huzur ile bayrama ulaşalım.. ama nerde herkeste silah var..! nasıl silahlanıyor bunlar, nasıl sıkıyorlar canlara cananlara..???

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı