REKLAMI GEÇ

ACIPAYAM’DA SERACILIĞA DESTEK SÜRÜYOR

ACIPAYAM’DA SERACILIĞA DESTEK SÜRÜYOR

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, ilçedeki seraları inceledi, yatırım yapmak isteyen vatandaşa 15 bin liralık yardım projesinin bulunduğunu hatırlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2015 Çarşamba, 14:46

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Acıpayam Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Darıveren ve Bademli Mahallelerinde yaptırılan seralarda incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında kendisine İlçe Tarım Müdürü Abdurrahman Oymak eşlik etti.

Kalkar, incelemeler sırasında seracılık yapan vatandaşlarla üretim ve pazarlama gibi konularda bilgi alışverişinde bulundu.

Kalkar, seracılığın ilçe ve bölge için önemli bir model olabileceğinin belirterek, “Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfımızın destekleriyle yaptırılan bu seralar ilçemiz açısından son derece önem arz etmekte.Seracılığa teşvik projesi kapsamında Darıveren Mahallesi’nde 7, Bademli Mahallesi’nde 2 ve Çakır Mahallesi’nde 1 kişi olmak üzere ilçemiz genelinde toplam 10 vatandaşımız bu desteklerden yararlanmıştır. Bir dekarlık alana kurulmak üzere her vatandaşımıza 15.000 TL proje yardımı yapılmıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı