REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da yağmur bekleniyor, sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek

Acıpayam’da yağmur bekleniyor, sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek

Bugün 5.7 büyüklüğünde depremle sarsılan ve çok sayıda binanın hasar gördüğü Acıpayam’da gece yağmur bekleniyor. Deprem şokuyla sarsılan Acıpayamlılar, gece başlaması beklenen yağmur ile yeni bir çile yaşayabilir. Hava sıcaklığının ise 3 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Deprem bölgesinde 400 dolayında çadır kuruldu, vatandaşların kullanımına sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2019 Çarşamba, 21:51

Acıpayam bugün 5.7 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Gün boyu artçı şokların devam ettiği ilçede yaklaşık 210 sarsıntı daha meydana geldi.

Evleri hasar gören ve korktukları için evlerine giremeyen ilçe halkı ise geceyi dışarıda geçirmeye hazırlanıyor.

DİKKAT! YAĞMUR GELİYOR
Deprem şoku ile sarsılan Acıpayam’a bir kötü haber de Meteoroloji Müdürlüğü’nden geldi. Meteoroloji verilerine göre Acıpayam’da bu gece yağmur bekleniyor. Yarın da sürmesi beklenen yağmur nedeniyle Acıpayam halkı bir çile daha çekebilir.

SICAKLIK 3 DERECEYE KADAR DÜŞECEK
Yağmurun yanı sıra soğuk da Acıpayam halkının çilesi olacak. Meteoroloji verilerine göre ilçede hava sıcaklığı bu gece 3 dereceye kadar gerileyecek.

ÇADIRLAR KURULDU
Kızılay, AFAD ve AKUT ekipleri depremin ardından ilçede adeta seferberlik ilan etti, 400’ün üzerinde çadır kurdu. Evleri hasar gören vatandaşlar bir süre çadırları kullanacak. Kızılay ayrıca kurduğu kazanlar ile vatandaşların yemek ihtiyaçlarını da giderdi.

Acıpayam’ın genelinde kriz masası tarafından belirlenen sağlam kamu binaları da vatandaşların kullanımına açıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı