REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da yol çalışmalarına devam

Acıpayam’da yol çalışmalarına devam

Acıpayam Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerde kilit parke taş döşeme, yol genişletme, kumlama ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2016 Perşembe, 12:35

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, mahallelerde alt va üstyapının iyileştirilmesi amacıyla kış mevsimi olmasına rağmen belediye ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti. Sorunların olmadığı ve yaşanabilir bir Acıpayam hedefiyle çıktıkları yolda çalışmaların kesintisiz süreceğini kaydeden Şevkan, “Büyük projelerimizle ilçemizin imajını değiştirmek için çaba harcarken, mahallelerimizin sorunlarını da yakından takip ediyoruz” dedi.

Çalışmalara vatandaşların isteklerine göre yön verdiklerini dile getiren Şevkan, “Mevsim koşulları her ne kadar olumsuz olsa da sorunları bitirme eğiliminde saat gözetmeksizin çalışıyoruz. Çalışan demir pas tutmaz atasözümüzü esas alarak her gün daha sıkı her gün daha tempolu bir şekilde görevimizi sürdürüyoruz. Çalışmalarımızın gerçekleştiği ilçe merkezi ve mahallelerimizde esnaflarımızla muhtarlarımızla mahalle halkımızla bir araya gelip bu yerlerin daha çok güzelleşmesi için istişareler yapıyor, halkımızın isteği doğrultusunda hizmet getiriyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı