REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da yolcu dolu minibüs ile otomobil çarpıştı

Acıpayam’da yolcu dolu minibüs ile otomobil çarpıştı

Acıpayam’da meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Yolcu dolu minibüs ile gurbetçi bir ailenin bulunduğu otomobil çarpıştı, takla atan otomobilde bulunun sürücü ve eşi yaralandı, 4 ve 6 yaşlarındaki iki çocuğu ile minibüste bulunanlar büyük şans eseri kazayı yara almadan atlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2018 Cuma, 18:45

Kaza, Acıpayam girişinde meydana geldi. Denizli’den Antalya istikametine seyreden ve Hakan K. idaresindeki MS SJ 958 plakalı otomobil ile ilçe merkezinden çıkış yapan Mehmet O. idaresindeki 20 KP 164 plakalı yolcu minibüsü çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil takla attı, orta refüje düştü. Yaralanan sürücü Hakan K. ile eşi Nuran K.nın yardımına çevrede bulunanlar koştu. Otomobilde bulunan biri 4 diğeri 6 yaşında iki çocuk ise kazayı büyük şans eseri yara almadan atlattı. Minibüs sürücüsünün soğukkanlı tavrı da araçta bulunan yolcuları kurtardı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan iki yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KAVŞAĞA TRAFİK IŞIĞI KONSUN
Acıpayamlılar, sık sık kaza meydana gelen bölgeye trafik ışığı istedi. Vatandaşlar, araç yoğunluğunun arttığını belirterek, kavşağa önlem alınması gerektiğini kaydetti.

(Kaynak: Acipayamgazetesi.com)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı