REKLAMI GEÇ

Acıpayamlı engellileri kütüphaneye kavuşturdu

Acıpayamlı engellileri kütüphaneye kavuşturdu

Acıpayam Engelliler Derneği, kitap dostu serbest muhasebeci mali müşavir Şeref Eraydın’ın katkılarıyla kütüphaneye kavuştu. Daha önce de bir okulun kütüphaneye kavuşmasını sağlayan Eraydın, hedefinde üçüncü kütüphane olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2016 Pazartesi, 11:23

Acıpayam Belediyesi’nin desteğiyle hizmet binasına kavuşan Acıpayam Engelliler Derneği, şimdi de kitap dostu serbest muhasebeci mali müşavir Şeref Eraydın’ın bağışlarıyla 1.810 kitaplık bir kütüphanenin sahibi oldu. Kütüphanenin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, eşi Dr. Sermin Altındiş Şevkan, Acıpayam Engelliler Başkanı Yıldıray Koşar, Şeref Eraydın ve davetliler katıldı.

ACIPAYAMLI OKUYOR
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, törende yaptığı konuşmada, okumaya yönelik duyarlılığından dolayı Şeref Eraydın’a teşekkür ederek, “Var olmak için okumak gerekir. Her nerede bir kütüphane açılırsa orada ayrı bir medeniyet vardır. Acıpayam bu anlamda takdire değer. Bu takdire değerlilik, Acıpayam’ın insan yapısından kaynaklanıyor. Acıpayam’ın eğitiminde büyük bir seferberlik var. Ne zaman Halk Kütüphanesi’ne gitsek, gencinden yaşlısına kitap okuyan halkımızı görüyoruz. Bizim Acıpayam’da bir hedefimiz var, İlçe Halk Kütüphanemizi modern hale getirmek’’ dedi.

HEDEF 3. KÜTÜPHANE
Bağışladığı kitaplarla Acıpayam Engelliler Derneği’nin kütüphaneye kavuşmasını sağlayan Şeref Ertekin ise, yozlaşmanın önlenmesine, okuma konusunda insanların üzerindeki ölü toprağının kaldırılmasına ve aydınlanmaya katkıda bulunmak için maddi gücü oranında destek verdiğini söyledi.

denizli-acipayam-muhasebeciden-kutuphani-1

İlk kütüphanesinin geçen yıl nisan ayında Acıpayam Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açıldığını anımsatan Eraydın, Engelliler Derneği ile devam ettiğini, iki kütüphaneye 7 bin 185 kitap kazandırdığını, hedefinde üçüncü bir kütüphane ve kitap bağışı sayısını 10 bine ulaştırmak olduğunu ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı