REKLAMI GEÇ

Acıpayamlılardan bayrak şov

Acıpayamlılardan bayrak şov

Acıpayam Girenizliler Derneği, Acıpayam Hisar köyü muhtarlığı, Acıpayam.com sitesi ve köy halkı ile el ele 2.Hisar Gocayayla Yörük Kültür Şöleni yapıldı. Büyük coşku ve katılımla gerçekleşen şenlikte Denizli’nin en büyük Türk bayrağı dalgalandı.

/ DENİZLİHABER / 22 Haziran 2009 Pazartesi, 17:45

Şölene Denizli Orman Bölge Müdürü Adem Oklu, Tedaş Aydem Denizli Müdürü Mesut Güzel, Acıpayam Belediye Başkanı Dr Hulusi Şekvan, Acıpayam İl Genel Meclis Üyesi İlhan Özcan, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ali Bağ, Acıpayam CHP İlce Başkanı Ömer Alev, Acıpayam Orman İşletme Müdürü Arif Tekkoyun, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Buradaki etkinliklerde Hayri Dev, Ozan Nihat Sönmez, Aşık Ramazan Ünay, Grup Gireniz gibi yöre sanatçıları konser verdi. Ayrıca Gireniz Folklor Ekibi gösteri yaptı. Şölene İ.T.Ü. Devlet Konservatuarı öğrencisi ve bağlama dalında 2008 Türkiye birincisi Boran Mert sürpriz yaparak renk kattı. Köyler arası futbol turnuvası düzenlendi ve bu turnuvada Hisar Köy Futbol Takımı birinci olurken Akın Kristal Spor ikinci, Çameli Güzelyurt köyü de üçüncü oldu. Halat çekme yarışında Hisar Köy ve Gölcük Kasabası berabere kalırken, şölene katkı koyan firma ve kuruluşlara plaket verildi. Şölen sonrası katılımcılar yaylayı temizleyerek tertemiz bir şekilde doğasına tekrar teslim ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı