REKLAMI GEÇ

BAHÇELİ’Yİ İÇERİ ALMAYAN BU GÖREVLİ ÖDÜLLENDİRİLMELİ

Pazar günü Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, il başkanları toplantısının ardından “mademki Pamukkale’ye geldik, belde belediyesi de bizde, bir girelim, gezelim bakalım şurayı” misalinden Pamukkale ören yerine girmek istemiş. Beraberinde Genel Başkan yardımcıları, il başkanları, korumalar, Denizli il başkanlığı görevlileri falan. Yani oldukça kalabalık bir heyet. Kuzey kapısına geldiklerinde Özel güvenlik görevlileri durduruyor konvoyu. İl Başkanı Zafer Kaplan bayan güvenlik görevlisine…

/ DENİZLİHABER / 27 Eylül 2011 Salı, 14:38

Pazar günü Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, il başkanları toplantısının ardından “mademki Pamukkale’ye geldik, belde belediyesi de bizde, bir girelim, gezelim bakalım şurayı” misalinden Pamukkale ören yerine girmek istemiş.
Beraberinde Genel Başkan yardımcıları, il başkanları, korumalar, Denizli il başkanlığı görevlileri falan. Yani oldukça kalabalık bir heyet. Kuzey kapısına geldiklerinde Özel güvenlik görevlileri durduruyor konvoyu.
İl Başkanı Zafer Kaplan bayan güvenlik görevlisine anlatıyor durumu: “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bey, Pamukkale’yi görmek ister. Gerekli izinleri aldık. Sadece onun makam aracı girecek” diye..

Gerçekten de, Denizli il başkanlığı, 81 ilin başkanlarına, katılımcılara ev sahipliği yapacak, toplantıyı Karahayıt beldesinde yapacak da, “Ne olur, ne olmaz; Genel Başkanımız Pamukkale’yi görmek isteyebilir” diyerek gerekli izinleri önceden almış olmalıydı.

Ama, kapıdaki bayan güvenlik görevlisi, (İHA’nın haberine göre) “Benim haberim yok. Bana böyle bir talimat vermediler” diyerek, üstlerini arıyor. Ama o üst(!)lerden kimsecikler çıkıp ta, “Ayıp kızım, koskaca muhalefet partisi genel başkanı Pamukkale’yi gezmek istiyor. Onların suikast meselesi, saldırı meselesi olabilir. Bırak aracı ile girsin” diyemiyor. Sanki, Bahçeli kapıda beklerken bütün yetkililer sağırdan bir duvar oluyor.
Gerekli “izin!” çıkmayınca, olayın büyümesini istemeyen Devlet Bahçeli, seviyeli devlet adamı olma özelliğini koruyarak “Düğüne geç kalabilirdim. İyi oldu” gibilerinden kapıdan ayrılıyor.

Bayan güvenlik görevlisi, MHP konvoyu gittikten sonra gururlanmıştır. Öyle ya; Milyonları ardından sürükleyen, bu memlekette Başbakan yardımcılığı yapan bir devlet adamını Pamukkale ören yerine sokmamıştı!. Güvenlik görevlileri, İl özel idare çalışanları, hısım akrabalarını ören yerine girerken görmezden gelirken, koskaca bir devlet adamının içeriye alınmamasını sağlamıştı. Ben olsam, görevini layıki ile yapan böyle bir görevliyi ödüllendiririm. Hem de, 10 maaş ikramiye ile…

Bu işgüzarlık değil, görev bilincinin yerine getirilmesinden başka bir şey değildir. Elbette bu tür görevliler, kendilerini yönetenlerin “ayıbını” insanların suratına vururlar. Görev yapmak uğruna, bir çuval inciri berbat ederler. Ama olsun, o görevini yapmıştır. Bence, İl Genel Meclisi başkanı Gürlesin, Adem Oklu.. Pamukkale İşletme Müdürü Nevzat Sallio… Görevli her kim ise, bu bayan güvenlik görevlisini ödüllendirmelidir.

Ben, her zaman diyorum. “Ülkücülerin posası bile, AKP’yi yerle bir eder” diye. AKP’liler hala bunu idrak edemediler. Küçük meseleler ile, avunup duruyorlar.

Devlet Bahçeli’nin deyimi ile “Ülke teröre teslim olmuş, Başbakan Arap ülkelerine kurtarıcı adam oluyor” , Deniz Feneri soruşturmasında oyunlar oynanıyor, BDP rest çekiyor; PKK şehir merkezlerine inmiş; Anaların göz yaşları bir türlü dinmiyor, bunlar küçük meseleler ile “Nasıl yaptık ama!” meselesi içindeler…
Böyle bir ortamda, Ülkücülerin liderini Pamukkale’ye almak düşünülemezdi zaten. MHP Denizli İl Başkanlığı Genel Başkanlarını zaten hiç kapıya götürmeyecekti.

Genel Başkan hareket etmeden önce -acilen- kapıya bir görevli gönderecek, gerekli işlemleri yaptıktan sonra Genel Başkan Bahçeli’yi duruma göre oraya götürecekti. Eğer izin verilmezse kulağına fısıldanıp, münasip bir dille “izin alınamadığı” anlatılacaktı. Ve, koskoca MHP Genel Başkanı güzel geçen üç günlük toplantının ardından böylesine “can sıkan” bir olay içinde basına çıkmayacaktı.

Ama olan oldu artık. Ne desek boş…
Ama ben yine tekrar ediyorum. Üst yetkililer, MHP Genel başkanını Pamukkale’ye almayan bu bayan özel güvenlik görevlisini ödüllendirmeli.

Bakarsın, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’da ilimize geldiğinde O’nu da içeri almayabilir. Her zaman Başbakan olacak hali yok ya.. Bir gün O’da muhalefete düşebilir değil mi?
Eee ne demişler?
Etme, bulma dünyası….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı