REKLAMI GEÇ

Başkan Şevkan bisikletiyle yollarda

Başkan Şevkan bisikletiyle yollarda

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ilçeyi bisikletle dolaşıyor. Başkan Şevkan ilçenin sorunlarını tespit ediyor, hem de spor yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2015 Çarşamba, 10:25

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, farklı bir başkan modeli çiziyor. Avrupa’nın gelişmiş ülkelerinde görmeye alıştığımız yönetici modelini sergileyen Başkan Şevkan, ilçenin sorunlarını tespit etmek, vatandaşların sorunlarını dinlemek üzere gerçekleştirdiği ilçe gezilerinde makam aracını bir kenara bırakıyor ve bisiklete biniyor.

GÖRENLER ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMİYOR
Belediye Başkanı Şevkan’ı bisiklet üzerinde gören ilçe halkı şaşkınlığını gizleyemiyor. İlçenin neredeyse tamamını bisiklet ile dolaşan Başkan Şevkan, vatandaşlarla sohbet ediyor, sorunları dinliyor, geçtiği güzergahlardaki sıkıntıları farklı bir gözle tespit ediyor.

HEM ÇALIŞIYOR, HEM SPOR YAPIYOR
Özellikle hafta sonları sabahın erken saatlerinden itibaren bisikletine atlayan ve tek başına ilçeyi dolaşan Başkan Şevkan, makamda oturarak ilçeyi yönetmeniz, sorunları görmeniz pek mümkün olmuyor. Bu nedenle sürekli gezmeniz, hem sorunları, hem de yatırımları yerinde takip etmeniz gerekiyor. Bunun için zaman zaman yaya olarak dolışıyorum, bazen de makam aracını kullanıyorum. Ama, bisikletle ilçeyi gezmek çok daha iyi. Bunu özellikle hafta sonları yapıyorum. Bisikletle ilçeyi gezerken hem spor yapmış oluyorum, hem de ilçeyi farklı bir gözle izliyorum. Makam aracından göremediğimiz bir çok olumsuzluğu bu sayede tespit ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı