REKLAMI GEÇ

BU KERMES ENGELLİLER İÇİN

BU KERMES ENGELLİLER İÇİN

Acıpayam’da engelliler yararına kermes düzenlendi. Kermeste Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım ve ailesi Acıpayam Engelliler Derneği’ne 2 akülü araç bağışladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2015 Cumartesi, 11:13

Acıpayam Engelliler Derneği’nde, engelliler yararına kermes düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu kermese Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar,  Denizli Umut Çocukları Derneği Başkanı Nesrin Akbeyik ve umut çocukları, Acıpayam Kent Konseyi Başkanı Kadir Tıkaç, Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım katıldı.

Kermeste Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım ve ailesi Acıpayam Engelliler Derneği’ne 2 adet akülü araç bağışladı.

BU KERMES ENGELLİLERE UMUT OLDU
Acıpayam Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar, ‘’Bizler balık yemeyi değil, balık tutmayı öğrenmek için mücadelemizi  sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu kermesimiz tüm engelli kardeşlerimiz için bir umut oldu. Bizleri bu derneği kazandıran Belediye Başkanımız Hulusi Şevkan’a tüm engelli kardeşlerim adına bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz’’ dedi.

Kermeste derneğe desteklerinden dolayı Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve Acıpayam Sevgi Eli Şube Başkanı Nurten Elçin’e plaket verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı