REKLAMI GEÇ

Cami hoparlöründen korkutan uyarı

Cami hoparlöründen korkutan uyarı

Koronavirüs sürecinde yaptığı çalışmalar ve aldığı önlemler ile adındından sıklıkla bahsettiren Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, son dönemlerde artan vakalar nedeniyle cami hoparlöründen uyarı yaptı. Vakaların arttığını belirten Başkan Şevkan, özellikle bir mahalleye dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2020 Cuma, 10:41

Koronavirüsün ilk dalgasında Denizli’nin dikkat çeken ilçelerinden olan Acıpayam’ın Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, aldığı önlemler ve çalışmalar ile dikkat çekmişti.

Tıp doktoru olması nedeniyle virüsün önemini ilk kavrayan isimlerden biri olan Başkan Şevkan, sert önlemler almış, sık sık yaptığı uyarılarla vatandaşları koronavirüs tehlikesine karşı korumaya çalışmıştı.

Son dönemlerde yeniden artış trendine giren koronavirüs vakaları Başkan Hulusi Şevkan’ı yeniden harekete geçirdi.

Cami hoparlöründen anons yapan Başkan Şevkan, salgının yeniden yükselişe geçtiğini söyledi. Özellikle Yeşilyuva Mahallesi’ne dikkat çeken Başkan Şevkan, Denizli’nin ve Acıpayam’ın risk altında olduğunu söyledi.

Özellikle Yeşilyuva Mahallesi’nde çok sayıda vaka beklediklerini belirten Başkan Şevkan, kaygılarının büyük olduğunu kaydetti.

Salgının daha korkunç boyutlara yükselmemesi için vatandaşlardan istekte bulunan Başkan Şevkan, düğünlerin 2 saatle sınırlandırıldığını ifade etti. Düğünlerde ikramların yapılmamasını, mümkünse nikahla sınırlandırılmasını isteyen Başkan Şevkan, “Son zamanlardaki Sağlık Bakanlığı raporlarına göre vakaların artmasınız nedeni düğünlerimiz olduğu tespit edilmiştir. Mahallelere pazar yerlerinde ve okullarda kesinlikle düğünler yapılmayacaktır. Bu kararlar Sağlık Bakanlığı’nın talimatlarıyla Hıfzıssıhha Kurulu başkanlığında alınmıştır” dedi.

Yorumlar

Sorumsuz vatandaş   -  Bağlantı 28 Ağustos 2020, 16:28

Laf ile peynir gemisi yürümüyor maalesef. Acıpayam da laftan sözden anlayan kimse yok. Anladıkları dilden konuşmanın zamanı ne zaman gelecek acaba ?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı