REKLAMI GEÇ

CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak oldu

CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak oldu

CHP’de ilçe kongreleri Acıpayam ile devam etti. Seçimlere tek aday olarak katılan Deniz Albayrak, CHP’nin Acıpayam ilçe başkanı oldu. Kongreye AK Partili Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan da katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2019 Cumartesi, 18:39

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe kongreleri sürüyor. Partinin 5. ilçe kongresi Acıpayam’da gerçekleştirildi.

Talip Özkan Kültür Merkezi’nde saat 12.00’de başlayan kongreye CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve partililer katıldı.

KONGRENİN SÜRPRİZİ AK PARTİLİ BAŞKAN OLDU
CHP Acıpayam İlçe Kongresi’nin sürprizi ise AK Partili Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ın da katılması oldu. CHP’liler ile selamlaşarak salona giren Başkan Şevkan, ilçe başkanına başarı diledi, belediye başkanları ile basın mensuplarına poz verdi.

BAYRAK DEĞİŞİMİ YAŞANDI
CHP Acıpayam İlçe Başkanı Ramazan Yılmaz’ın katılmadığı seçimde tek aday olan Deniz Albayrak, partinin yeni ilçe başkanı oldu. Albayrak’ın yönetiminde ise Taner Akkan, Hatice Emel Alev, Emrah Arman, Hüseyin Cura, Muhammet Deniz, Murat Erdeniz, Fatih Gezgin, Deniz Güner, Şeref Karaman, Özgür Sağlamdemir, Hazel Somkaya, Uğur Uysal, Gamze Ünal, Günay Yaykıran yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı