REKLAMI GEÇ

Karaca deprem bölgesinde

Karaca deprem bölgesinde

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, deprem bölgesine gitti, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Karaca, “Can kaybı yaşanmaması tek tesellimiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2019 Çarşamba, 16:02

Acıpayam’ın Yeniköy, Yeşildere, Apa, Oğuz ve Uçarı mahalleleriyle merkez Çamlık Mahallesi’ne giden kriz masasını ziyaret eden Karaca, vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Karaca, Acıpayam Kaymakamı başta olmak üzere yetkililerle irtibata geçti ve gün boyunca yetkililerle temaslarını sürdürerek vatandaşların ihtiyaçlarının en kısa sürede giderilmesi için girişimlerde bulundu.

Yaşanan ve güçlü bir şekilde hissedilen depremin ardından kaygı ve korkuları artan vatandaşlara yetkililerin çağrılarına uymaları yönünde telkinde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, depremde yaralanan ve hastaneye kaldırılan vatandaşları ziyaret ederek tedavileri hakkında bilgi aldı.

Son bilgilere göre Acıpayam Devlet Hastanesi’ne 60 kişinin başvurduğunu söyleyen CHP Milletvekili Karaca, 17 kişinin hafif yaralı olarak ayaktan tedavilerinin ardından taburcu edildiği, iki vatandaşımızın ise kontrol altında tutulduğunu söyledi.

Olası depremlerin yaratacağı hasarları önlemeye yönelik çalışma ve önlemlerin önemine dikkat çeken Karaca, “Denizli’nin yaşadığı bu depremin maddi zarar dışında can kaybıyla sonuçlanmaması büyük şans… Kamusal politikaların deprem gerçeğini göz önünde bulundurarak hazırlanması ve hayata geçmesinin önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Denizlimize geçmiş olsun”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı