REKLAMI GEÇ

Cinayete kurban giden oğlunun ismini kullandıkları yaşlı kadını dolandıran 4 kişi tutuklandı

Cinayete kurban giden oğlunun ismini kullandıkları yaşlı kadını dolandıran 4 kişi tutuklandı

Acıpayam’ın Köke mahallesinde yaşayan 75 yaşındaki Cemile Özkan’ın 38 yıl önce cinayete kurban giden oğlunun ismini kullanarak dolandıran 4 kişi tutuklandı. Geçen yıl 4 mühendisi Avustralya doları diye gazete parçası ile de dolandıran 4 sanığın toplam 150 sabıkası bulunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2022 Pazar, 11:24

Telefon dolandırıcıları bu kez, Acıpayam’ın Köke Mahallesinde yalnız yaşayan 75 yaşındaki Cemile Özkan’ı hedef seçti. Yaşlı kadının 38 yıl önce cinayet sonucu kaybettiği oğlunun ismi ile kapıyı çalan 4 dolandırıcı jandarmanın ısrarlı takibiyle yakalandı.

Köke’ye gelen 4 dolandırıcı oğlunun katillerinin kadının da peşinde olduğunu söyleyerek para istedi. Yaşlı kadından paraları alıp köyden ayrılan 4 kişi jandarmanın dikkatini çekti. Cemile Özkan’ın yanına giden jandarma dolandırıcılık olayının gerçekleştiğini ancak yaşlı kadının bundan habersiz olduğunu fark edince düğmeye bastı.

Avcı ismi verilen operasyonla Mehmet S. (40) Soner A. (38) İbrahim B. (45) Denizli’de Orhan O. (38) da Antalya’ya kaçmak üzereyken yakalandı. Çoğunluğu dolandırıcılık ve hırsızlık gibi suçlardan toplam 150 suç kaydı bulunan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Mehmet ve Orhan’ın geçen yıl 6,5 milyon lira değerindeki Avustralya dolarını 200 bin lira karşılığında 4 mühendise satılması olayında da isimleri karışmıştı. Valizden dolar yerine gazete parçaları çıkması üzerine mühendisler polise başvurmuş ve iki dolandırıcı yakalanmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı