REKLAMI GEÇ

Corum’u rahatsız eden çalışma durduruldu

Corum’u rahatsız eden çalışma durduruldu

Acıpayam’ın Corum Mahallesi’nde, iş makineleriyle kayaların parçalanması çalışmasından rahatsız olan vatandaşların tepkisi ses getirdi. Konunun medyaya da yansıması üzerine jandarma bölgeye giderek çalışmanın durdurulmasını sağladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2016 Pazar, 15:00

İlçenin Yassıhöyük Mahallesi’nde DSİ kanalı çalışması yapan müteahhidin, Corum Mahallesi’nde yerleşim yerine yakın bir yerde kayaları iş makineleriyle parçalaması ve bunların meyve ağaçlarının bulunduğu alana yuvarlanması tepkilere neden olmuştu.

denizli-acipayam-corum-mahallesi-1

Hazine arazisindeki çalışma sırasında yuvarlanan kaya parçalarının meyve bahçelerine zarar vermesinden yakınan Corum Mahallesi Muhtarı Yaşar Hare’nin, “Yakında kayalar tepemize düşecek. Can kaybı yaşanmadan bu çalışmanın durdurulmasını istiyoruz” açıklaması cevapsız kalmadı.

Mahalle sakinlerinin sesine daha fazla sessiz kalamayan yetkililer harekete geçti. Burada yapılan çalışmaya jandarma müdahale etti. Corum Mahallesi’nde izinsiz çalışma yaparak taş elde eden müteahhit firma hakkında, maden kanuna muhalefetten soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Corum mahallesi muhtarı Yaşar Hare, çalışmanın durdurulmasıyla birlikte mahalle sakinlerinin rahat bir nefes aldığını söyledi.

Kayanak: acıpayamgazetesi.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı