REKLAMI GEÇ

Çukura düşen Acıpayamlı vasiyet yayınladı: “Hakkım haram olsun”

Çukura düşen Acıpayamlı vasiyet yayınladı: “Hakkım haram olsun”

Acıpayam’da alt yapı çalışmaları için açılan çukura düşen Uğur Yayla hafif yaralandı. Yayla, sosyal medya üzerinden vasiyetini paylaştı, “Acıpayam merkezde herhangi bir düşme sonucu başıma bir şey gelirse kalanlara vasiyetimdir. Bunun hesabını sormazsanız iki elim yakanızda olur” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2017 Pazartesi, 09:54

Acıpayam Emniyet Kavşağı yakınlarında sürdürülen altyapı çalışmaları sırasında açılan bir çukura ilçe sakinlerinden Uğur Yayla düştü. Hafif yaralanan ve düştüğü çukurdan kendi imkanları ile çıkan Yayla, yaşadıklarına tepki gösterdi.

Ekmek almak için evinden çıkan ve başına talihsiz bir kaza gelen Yayla, evine döndükten sonra sosyal medya üzerinden mesajla vasiyetini yayınladı.

Düştüğü çukurun fotoğrafını da paylaşan Yayla, “Vasiyetimdir” notuyla şu paylaşımı yaptı.

“Az önce resimde gördüğünüz çukurun içindeydim. Çünkü gördüğünüz gibi etrafında emniyet şeridi yok, uyarı levhası yok. Sadece çukurun ön tarafında ‘büyükşehir çalışıyor’ levhası var onu da yayalar için değil arabalar için koymuşlar.

Söyleyeceğim tek şey Acıpayam merkez içinde herhangi bir düşme sonucu hayatımı kaybedersem geride kalanlara vasiyetimdir bu çukurları açıp güvenlik önmlemini almayanlardan hesabımı sorsunlar yoksa bilin ki ahrette iki elim yakanızdadır. eğer o çukurun için taş ya da demir çubuklar olsaydı ben şu anda hastanede ya da morgdaydım.

Bu çukurları açana da pazar günü bu zulmü bana reva görene de hakkımı helal etmiyorum. Benim düştüğüm çukur sizin cehenneminiz olsun. O çukuru açan DESKİ, büyükşehir ve her kimlerse siz sağlam gözlerinizle tatil günü gezmeye devam edin. Ben evimden ekmek almak için açtığınız çukurlara düşüyorsam elbet bu dünyada olmasa da ahirette hesabını soracağım. Hakkım haram olsun.”

(Kaynak: Acipayamgazetesi.com)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı