REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da duvarsız sınıflar oluşturuldu

Acıpayam’da duvarsız sınıflar oluşturuldu

Acıpayam’da bir anaokulu, geliştirdiği “Duvarsız Sınıflar” çalışmasıyla eğitimde örnek bir projeye imza attı. Acıpayam Anaokulu’nda, öğretmen ve minik öğrencilerin çalışmalarıyla oluşturulan ana sınıfı bahçesinin açılışı yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2016 Cumartesi, 10:19

Geri dönüştürülebilen malzemelerin kullanımıyla oluşturulan ana sınıfı bahçesinin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, Acıpayam Anaokulu Müdürü İkbal Aksakallı, Acıpayam Anaokulu öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

acipayam_duvarsiz_siniflar-ic

Acıpayam Anaokulu Müdürü İkbal Aksakallı, törende yaptığı konuşmada, sevgi ve saygı anlayışını benimseyerek, öğrencilerin evrensel ve çağdaş eğitim anlayışıyla yetişmesi yolunda projeler geliştirip uyguladıklarını belirtti.

YARATICILIĞI GELİŞTİREN EĞİTİM ORTAMI
Okulda yürütülen 9 projeye ek olarak, bu eğitim- öğretim yılında ”Duvarsız Sınıflar” projesini hayata geçirdiklerini anlatan Aksakallı, “Bu projeyle, okul bahçesini geriye dönüştürülebilen malzemelerle şekillendirip, çocukların doğal bir ortam içinde, farklı duyularına, gelişim alanlarına hitap eden, merak ve ilgi uyandırarak yaratıcılıklarını geliştiren, oyun çeşitliliğini artıran bir eğitim ortamı oluşturmayı amaçladık” dedi.

acipayam_duvarsiz_siniflar-icc

RESİM SERGİSİ DE AÇILDI
Duvarsız Sınıf projesi kapsamında düzenlenen okul bahçesi ile birlikte öğrencilerin bu dönem yaptığı resimlerden oluşan serginin de açılışı yapıldı. Sergiyi gezen davetliler, resimleri yapan anaokulu öğrencilerine tam not verdi.

BAŞKAN ŞEVKAN’A PLAKET
Bu arada, Acıpayam Anaokulu’na desteklerinden dolayı okul yönetimi adına Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’a plaket verdi. Şevkan, teşekkür konuşmasında, “Bahçemizin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Onların geleceği için belediye olarak çalışmalarımızı devam edeceğiz. Bizlere layık görülen bu anlamlı plaketi Belediye çalışan işçi kardeşlerimiz için alıyorum. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı