REKLAMI GEÇ

Denizli’de hava sıcaklıkları düşecek

Denizli’de hava sıcaklıkları düşecek

Denizli’de hava sıcaklıkları yarın akşamdan itibaren düşüş gösterecek. Bazı ilçelerde sıcaklık eksiye düşecek, kent merkezinde gece de sıcaklıklar ekside seyredecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2018 Pazar, 17:52

Kış kendini bu hafta gösterecek. Denizli genelinde hava sıcaklıkları yarın akşamdan itiberin düşecek. Özellikle bazı ilçelerde sıcaklıklar eksi değer görecek. Kent merkezinde de gece sıcaklıkları eksiye düşecek. Yetkililer zirai don uyarısında bulunurken vatandaşları tedbirli olmaları konusunda da uyardı. İşte Denizli kent merkezi ve bazı ilçelerinde hafta boyunca seyredecek hava sıcaklıkları.

KENT MERKEZİ, PAMUKKALE VE MERKEZEFENDİ
Denizli’de kent merkezinde hava sıcaklıkları yarın akşamdan itibaren düşecek. Kentin yüksek kesimlerinde soğuk daha da fazla hissedilecek. Kent yarın günü yağmur geçişleri ile karşılayacak. Gece ise sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek.
Salı günü güneş bulutların arasından zaman zaman kendini gösterecek olsa da ortala sıcaklıklar gün içinde 7 derecede kalacak. Gün içinde kent en fazla 10 dereceyli görecek. Gece hava sıcaklığı -3 dereceye kadar düşecek.
Çarşamba günü çok bulutlu hava etkisini gösterecek. Kent merkezinde ortalama sıcaklık 7 derece gece ise yine -3 derece olacak. Perşembe günü Denizli biraz güneş görse de tahmin edilen hava sıcaklığı gün içinde ortalama 6 derece olacak. Gece havalar bir önceki güne göre biraz daha soğuyacak ve -4 derece olacak. Cuma gününden itibaren güneş etkisini göstermeye başlayacak. Gün içinde ortala sıcaklık 9 derece olacak gece ise hava -1 derece olacak. Denizli cumartesi günü 11, cumartesi günü ise 15 dereceyi görecek.

ACIPAYAM
Acıpayam hafta başında yağmurlu bir gün geçirecek. Günün en yüksek sıcaklığı 8 en düşük sıcaklığı ise 2 derece olacak.
Salı günü ilçe karla karışık yağmur görecek gün içinde sıcaklıklar 2 ile 5 derece arasında seyredecek.
Çarşamba günü çok bulutlu bir havanın hakim olacağı ilçede sıcaklıklar -2 ile 4 derece arasında olacak. Acıpayam perşembe günü az bulutlu -1 ile 6 derece, cuma günü de az bulutlu -3 ile 8 derece sıcaklıkları görecek.

BABADAĞ
Babadağ yarın yağmurlu bir gün geçirecek. Hava sıcaklığı en düşük 6 en yüksek 9 derece olacak. Salı günü ise karlı karışık yağmur bekleniyor. Gün içinde en yüksek 5 dereceyi görecek ilçede zaman zaman sıcaklık 1 dereceye düşecek.  Çarşamba günü çok bulutlu bir havanın hakim olacağı ilçede sıcaklıklar -2 dereceye kadar düşecek. Perşembe ve cuma günleri az bulutlu havanın hakim olacağı Babadağ’da perşembe günü sıcaklıklar 0 ile 5 derece arasında, cuma günü ise -1 ile 8 derece arasında değişecek.

ÇAMELİ
Çameli’de hava sıcaklıkları hafta başından itibaren düşük olacak. Pazartesigünü yağmurlu olacak ilçede sıcaklıklar 5 derece ile -1 derece arasında değişecek. Salı günü karla karışık yağmurlu geçecek. Gündüz ortalama sıcaklık 4 gece ise -3 derece olacak. Çarşamba günü 3 derece sıcaklık yaşayacak ilçe gece -5 dereceyi görecek.  Perşembe ve cuma gecelerinde de hava -5 derece olacak.

ÇİVRİL
Çivril’de Pazartesi günü yağışlı hava etkisini gösterecek. Sıcaklıklar 9 ile 3 derece arasında olacak. Salı günü karla karışık yağmur gözlenecek. İlçede sıcaklıklar gece 0 dereceye kadar düşecek. Çarşamba günü gün içinde 4 gece ise -2 derece olacak. Az bulutlu geçecek perşembe günü hava sıcaklığı gün içinde 8 derece olacak gece ise -3 dereceye düşecek.  Cuma günü Çivril için sisli geçecek. Gece hava sıcaklığı -5 dereceye kadar düşecek.

KALE
Yarına yağmurla başlayacak olan Kale’de sıcaklıklar gün içinde 6 gece ise 2 derece olacak. Karla karışık yağmur beklenen salı günü sıcaklık 4 derece gece ise -2 derece olacak. Çarşamba günü gündüz sıcaklığı 2 gece sıcaklığı ise -4 dereceye kadar düşecek. Perşembe günü az bulutlu olacak ilçede gün içinde sıcaklık 6 derece hissedilecek gece ise -5 dereceye kadar düşecek. Cuma gecesi hava -6 derece olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı