REKLAMI GEÇ

Denizlili çocuklara oyuncaklar Ormancı Amca’dan

Denizlili çocuklara oyuncaklar Ormancı Amca’dan

Acıpayam Orman İşletme Müdürlüğü’nün Bozdağ Orman İşletmesi’nde şef olarak görev yapan Cihan Türkmen, hobi olarak yaptığı oyuncakları çocuklara hediye ederek onları sevindiriyor. Çocukların “Ormancı Amca”sı Türkmen, örnek alınacak çalışmasını “geleceğe sevgi tohumları ekiyoruz” sözleriyle ifade ediyor.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2015 Cumartesi, 08:30

Orman içi yerleşim merkezlerinde bir dönem “ormancı” en korkulanlar listesinde ön sıralarda yer alırdı. Toplumsal proje ve uygulamalarla bu giderek aşıldı. Bilinçlendirme ve diyalog çabaları sonucunda, dostluk örnekleri de giderek artıyor.

denizli-acipayam-orman-sefi-cihan-turkmen-ic-3

Bu konudaki çabalara bir katkıda Bozdağ Orman İşletmesi Şefi Cihan Türkmen koydu. Ahşaptan oyuncaklar yapmayı hobi edinen Türkmen, el emeği ürünü olan bu oyuncakları orman içi yerleşim birimlerindeki çocuklara dağıtıyor.

denizli-acipayam-orman-sefi-cihan-turkmen-ic-2

Orman Genel Müdürlüğü’nün gelecek nesillere orman ve ağaç sevgisini kazandırılma çabalarına bu yolla katkı koymanın çabasında olduğunu vurgulayan Türkmen, boş zamanlarında hobi olarak daha fazla oyuncak yapıp, daha çok çocuğu mutlu etmeyi istediğini belirtti. Ardından da “geleceğe sevgi tohumları ekiyoruz” diye ilave etti.

denizli-acipayam-orman-sefi-cihan-turkmen-ic-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı