REKLAMI GEÇ

Doktor çift ölümden döndü

Doktor çift ölümden döndü

Acıpayam’dan Konya’ya giden doktor çift, Kefe Yaylası yakınlarında kaza yaptı. Kontrolden çıkan ve şarampole yuvarlanan otomobil iki çam ağacının arasında takılı kaldı, doktor çift mucize eseri ölümden döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2020 Pazartesi, 12:09

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Op. Dr. Naim Ünsal ile Acıpayamlı doktor eşi Arzu Acar Ünsal, ziyaret için geldikleri Acıpayam’dan dönüş için yola çıktı.

Doktor Naim Ünsal, Kefe Yaylası yakınlarında yönetimindeki 42 ACB 501 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Savrulan otomobil yoldan çıktı, şarampole yuvarlandı. Otomobil, derin uçurumun dibine kadar yuvarlanmaktan, iki çam ağacının arasında takılarak durabildi.

Doktor çiftin yardımına çevrede bulunan diğer sürücüler koştu. Kazayı yara almadan atlatan Dr. Naim Ünsal ve eşi Dr. Arzu Acar Ünsal, büyük şok yaşadı.

Doktor Naim Ünsal, “Aracı yavaş kullanıyordum yola yakıt dökülmüş, araç bir anda savruldu. Araç iki çam ağacına takılarak hamak şeklinde kaldı. Uçuruma yuvarlanmaktan bizi ağaçlar kurtardı. Ayrıca yardımımıza koşan arkadaşlara da çok teşekkür ederiz. Sağlık durumumuz iyi” dedi.

(Kaynak: acipayamgazetesi.com)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı