REKLAMI GEÇ

GÜZEL ŞEYLER OLDU MU?

2010 ylı değerlendirmesini yapayım derken, MHP Milletvekili adayı Nebi Çubukçu çok güzel bir değerlendirme gönderdi. Türkiye genelinde yaşanan ve belki de bundan sonraki süreçte yaşanacak olan olayların başlangıcını aktarmış… Kendisine teşekkür ederek, bugünkü yazımı ona ayırdım. 2002 yılında PKK terörü Türkiye’nin gündeminden düşmüştü. Güneydoğumuz huzura ve güvene kavuşmuştu. Yıl 2010 PKK’nın merkezi Kandil’den İmralı’ya taşındı. Bebek katili İmralı’ya kurulan başkanlık sarayından PKK’yı istediği gibi…

/ DENİZLİHABER / 5 Ocak 2011 Çarşamba, 11:57

2010 ylı değerlendirmesini yapayım derken, MHP Milletvekili adayı Nebi Çubukçu çok güzel bir değerlendirme gönderdi. Türkiye genelinde yaşanan ve belki de bundan sonraki süreçte yaşanacak olan olayların başlangıcını aktarmış…
Kendisine teşekkür ederek, bugünkü yazımı ona ayırdım.

2002 yılında PKK terörü Türkiye’nin gündeminden düşmüştü. Güneydoğumuz huzura ve güvene kavuşmuştu. Yıl 2010 PKK’nın merkezi Kandil’den İmralı’ya taşındı. Bebek katili İmralı’ya kurulan başkanlık sarayından PKK’yı istediği gibi yönetir ve Devletle pazarlık yapar hale geldi.

Bebek katili ve Sevrcilerin istedikleri güzel şeyler olmaya başladı. İşte o güzel şeyler:
• İki dil iki bayrak açıktan istendi
• Demokratik özerklik dayatıldı
• Yüksekova’da Türkiye Cumhuriyeti Devletine açıktan isyan bayrağı açıldı
• İnfiale sebep olduğu iddiası ile şehit cenazeleri ve analarının feryatları basında yasaklandı,
• Yapılan araştırmalardan da anlaşılacağı üzere Türk Milletinin evlatları Türkler, Kürtler birbirlerini düşman görmeye başladı
• Kürtçe türkü okumadığı için cinayet işlendi
• Toplumda parçalanma endişesi hat safhaya ulaştı
• Müslümanlar ani harabelerinde parayla namaz kıldı, kiliselerde ücretsiz ayin yapıldı

Bunların hepsi güzel şeyler olacak diyerek, bölücülüğün önünü açanlara aittir. Binlerce yıllık birlikteliğimiz kopma noktasına getirildi. Türkiye Cumhuriyetinin içinde Kürt diye ayrı millet yaratıp, ayrı devlet kurma noktasına gelindi. Türkiye Cumhuriyetinin Anayasası Türkiye Büyük Millet Meclisinde, kamu kurumu olan belediyelerde çiğnendi. Anayasayı korumakla görevli kimselerden hiç ses çıkmadı.

Açılım Cumhuriyet Halk Partisine de sirayet etti.
• Parti meclisine Prof. Dr. Binnaz Toprak alınarak TESEV ve SOROS’a nasıl hizmet edeceklerini göstermişlerdir.(Kaynak: Sivil Örümceğin Ağı, Mustafa YILDIRIM)
• Sayın Kılıçdaroğlu batıda Türkmen, güneyde Dersimli, Tunceli’de PKK’ya af isteyen yeni genel başkan.
• Kürt ama Atatürk’ün kurduğu Milli Devlete inanan Mehmet FARAÇ’ı partiden uzaklaştırıldı(Cumhuriyet Gazetesi eski yazarı), bölücü başının avukatı Sezgin TANRIKULU CHP’ye genel başkan yardımcısı yapıldı.
• BDP ve CHP koalisyonuna sıcak bakan yeni CHP oluştu.
• CHP’nin Adana milletvekili Prof. Dr. Gaye ERBATUR BDP’nin öncülük yaptığı Kürtçe kursa yazılan vekil(Kaynak: Adana Söz Gazetesi )
• Yeni CHP’nin yeni Genel Başkanı Şerefsizlerin ülkesi diyen Ahmet KAYA’nın ve Yumurtalık hâkimini katleden Yılmaz GÜNEY’in Paris’te kabirlerini ziyaret etti.
Devleti kuran CHP’den İmralı canisinin avukatlığını yapanların CHP’ne dönüşen bu parti, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Cumhuriyet Halk Partisi mi? Sayın Kılıçdaroğlu Kemal’in CHP mi?

Güzel şeylerin sonucu olarak;
• Türkiye Cumhuriyeti Devleti tehdit altında,
• Üniter yapı tehdit altında,
• Milli birlik ve bütünlüğümüz tehdit altında
• Parlamenter rejim tehdit altında
• Birliğimizin teminatı dil bayrağımız Türkçemiz tehdit altında
• Türkiye Cumhuriyeti ve bağımsızlımız tehdit altında
• Türk milletini oluşturan değerler tehdit altında

Ülkemiz 8 yılda bu hale getirildi.

Ne yazık ki Ankara’da tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek dil diye milli güvenlik kurulu bildirisine imza koyanlar, Diyarbakır’da çift dilli sözlüğü memnuniyetle kabul ettiler. Buna da sosyolojik gerçek diye kılıf buldular.

Yıllarca çocuk, yaşlı demeden kürdü öldürenler, kürt kızlarını dağlara çıkarıp özgürleştirdiğini söyleyenler, kara para ile hayat sürenler bu davranışları görmezlikten gelenler bilmelidir ki; Türkiye Cumhuriyetinin tapusu Atatürk’ün sessiz yığınlar halindeki Türk Milletinin evlatlarına aittir. Bilsinler ki Türke ve Türkün değerlerine sövenlere, doksan yıllık devletin çatısını yıkmak isteyenlere cesaret verenler AKP hükümeti ve icraatlarıdır.

Açılım dediler, maalesef içeriğini bilen yok. Bilinen bir gerçek var, AKP nin bu açılım saçmalığından beklentisi kürt oylarını seçimlerde AKP de toplamaktır. Ancak oy istedikleri kimseler biz size sözlük verdik siz de bize bayrak verin diyecekler.

Bütün bunlar olurken Türkiye Cumhuriyetinin kaymağını yiyenler, Kürtçe halay çekenler, ömründe bir kez şehit cenazesine katılmayanlar, örtülü olarak bu bölünme hareketlerine destek verenler bilsinler ki; Türkiye Cumhuriyeti bölünürse sizlerin servetleri sizleri kurtarmayacaktır.

Ey millet çözümsüzlük çözüm değildir diyenler Kıbrıs’ı AB’ye, Karabağ’ı Ermeniye, Kerkük’ü ve Türkmenleri ABD’ye, ekonomimizi AB’ye, güvenliğimizi ABD’ye Ege hava sahasını Yunanistan’a bırakarak çözüm ürettiler. İşte komşularla sıfır sorun bu olsa gerek. 2011 in başında geleceğimiz olan çocuklarımıza bırakacağımız Türkiye Cumhuriyeti Devletinin geldiği nokta budur. Yorumu size bırakıyorum, güzel şeyler oldu mu?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı