REKLAMI GEÇ

HİLAL’İN HAÇ İLE MÜCADELESİ

Denizlihaber.com sitesindeki yazılarımı takip eden, ve her satırında kendisini, savunduğu davanın zerrelerini bulduğunu belirten MHP eski milletvekili adayı, hemşerimiz sayın Nebi Çubukcu, “Son din islamdır” yazımın ardından bir yorum gönderdi. İlk satırından son satırına kadar virgülüne bile dokunmadan, bir solukta okuduğum bu makaleyi, sizlerinde okumasını arzu ettiğim için, yayınlıyorum. “Türk tarihi bir çok hilal, haç mücadelesine sahne olmuştur. Bu mücadeleler de hilal tekliği, haç…

/ DENİZLİHABER / 20 Ekim 2010 Çarşamba, 13:38

Denizlihaber.com sitesindeki yazılarımı takip eden, ve her satırında kendisini, savunduğu davanın zerrelerini bulduğunu belirten MHP eski milletvekili adayı, hemşerimiz sayın Nebi Çubukcu, “Son din islamdır” yazımın ardından bir yorum gönderdi.
İlk satırından son satırına kadar virgülüne bile dokunmadan, bir solukta okuduğum bu makaleyi, sizlerinde okumasını arzu ettiğim için, yayınlıyorum.

“Türk tarihi bir çok hilal, haç mücadelesine sahne olmuştur. Bu mücadeleler de hilal tekliği, haç çokluğu temsil etmiştir. Hilalin tekliği yüce Allahın birliğini haçın çokluğu Tanrı , İsa ve Kutsal Ruh’u temsil etmiştir. Hilal tevhid-i, haç şirki temsil etmiştir. Bu mücadele tarih boyu hep böyle süre gelmiştir. Hilale hizmet ettiğine inanan bazı insanlar, aslında bilmeden haça hizmet etmektedirler. Böyle zamanlarda hilal, haça karşı zorlanmaktadır.

Kültürlerde semboller, motifler, işaretler çok önemlidir. Hilal islamı, bozkurt Türklüğü, haç Hristiyanlığı, Siyon mührü Museviliği temsil eder. Türk’ü işitince Türkiye’yi, ezanı işitince islamı düşünürüz. Son yıllar da Hristiyan motifler hızla arttı. Türk milleti bunlar ile içli dışlı hale getirildi. Bu kültür emperyalizminin bir dayatması, yanlış medeniyet ve yanlış batı anlayışı, kapitalist küresel güçler tarafından basın yolu ile içimize haçı kazımaya çalıştılar. İşte bu nedenle içimizdeki haçın ne olduğunu Türk toplumu maalesef iyi niyetten anlayamadı. Dinler arası diyalog, dinler arası diyalogcuların faaliyetleri misyonerliğin yolunu açtı. Sözde diyalog başta ABD ve AB’nin Asya ve Orta doğuyu Hristiyanlaştırma projesine katkı sağlamanın yolunu da açtı. Hoşgörü adına Hatay da 3 dinin temsilcisi ‘koro kurmuş’ birbirlerinin ilahilerini söylüyorlarmış (Hürriyet 29.04.2007 Pazartesi) diye toplum uyutuldu. 1974 Kıbrıs Barış Harekatına kadar hilal ile haç ordular şeklinde mücadele ediyordu, bugün ise dinler arası diyalog,medya,vakıflar,sivil kuruluşlar, okullar,üniversiteler, banka operasyonları,finans hareketleri, özelleştirme, yabancıların mülk edinmesi,borsa, yabancı vakıf ve cemaatlerin Türkiye’de vakıf açması Türkiye’de ki azınlık vakıflarına Lozanı delerek verilen haklar, hilal ile haç mücadelesini bütün hızıyla devam ettirmektedir. Üzülerek ifade etmek gerekirse haçın görevi hilali Anadolu’dan söküp atmaktır. Türk milletinin kendi toprağında kiracı durumuna getirilmesi hilal ile haçın mücadelesidir. Hilal ile haç Türk milletinin İslamla şereflenmesi, Allahın dinini bütün insanlığa yayma ülküsü idealinin Türk milletinin ruhunda oluşması ile Selçukluların Anadolu’ya girmesiyle mücadele büyük hız kazanmıştır. Alparslan’ın Romen Diyojen ile başlayan mücadelesi hilal ile haçın ilk ciddi karşı karşıya gelişidir. Haçın intikam duygusu 1071 Malarzgitten başlar .Bitmeyen kin ve husumet hilal ile haçı bir çok kez karşı karşıya getirmiştir. 1071 Malatzgit, İstanbulun Fethi, Yemen, Trablusgarp, Filistin, Çanakkale, 1919 İstiklal Mücadelesi Türkün hilali ile batının haçının mücadelesidir.

1974 Kıbrıs harekatı sonucunda haç dedi ki; biz hilal ile vuruşarak kazanamıyoruz, hilali içten vuralım. Dinler arası diyalogla vuralım, dinler bahçesi ile vuralım, iktisadi yapısı ile vuralım, Asala’nın görevini PKK’ya devrederek vuralım, kardeş kavgası ile vuralım, mezhep çatışması ile vuralım, cemaat ile vuralım, ırkçılığı körükleyerek vuralım dedi ve maalesef kısmen de olsa başarılı oldu.

Haç son olarakta Türklere Kerkük’ü, Karabağ’ı, Misak-ı Milli’yi ,bölücü başını unutturarak Türk milletini medya yolu ile mankurtlaştırılmış bir toplum haline getirerek hilalden intikamımızı alalım dedi, başarılıda oldular. Ancak Trakya’dan Hatay’a kadar olan şeritte insanlar irtica tehditi ile değil, haçcın hilale galip gelmesi ve bölünme endişesi nedeni ile Türk milleti sahil boyu haçcın hilali denize dökmesine müsade etmedi. Bin yıldır Anadolu coğrafyasında kardeşçe yaşayan Türk milletinin içine ne zaman fitne sokulmuşsa, kaç isyan çıkarılmış ise arkasında hep haç vardı. Görünen o ki, dünya var oldukça hilal haç mücadelesi devam edecektir, bunun en son örneğini Anı’da ki Cuma namazı ile Akdamar Kilisesinde ki Haçlı ayinidir. Dileğimiz odur ki Türk milleti ayağa kalkacak hilal ayağa kalkmış olacak, Anadolu ayağa kalkacak, Anadolu ayağa kalktı mı, Balkanlar, Kafkaslar, Türkistan ayağa kalkacaktır. Bu ayağa kalkış Hilalin yeniden burçlarda şahlanışı demektir. İşte o zaman hilal haç ca galip gelecektir. Hilalden yana olanların Allah yar ve yardımcı olsun…”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı