REKLAMI GEÇ

İmam koronaya yakalandı, cami kapatıldı

İmam koronaya yakalandı, cami kapatıldı

Acıpayam’ın Kumafşarı Mahallesi’nde cami imamı M.S.ye yapılan korona testi pozitif çıktı. İmam hastanede tedavi altına alınırken, eşi ve çocuğuna bulaşmadığı, önlem amacıyla caminin de ibadete kapatıldığı açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2020 Çarşamba, 10:16

Denizli’de korona vakalarında dikkat çeken Acıpayam’da bu kez bir cmi imamının testi pozitif çıktı. Halsizlik ve ateş belirtileri göstermesinin ardından hastaneye giden cami imamı M.S.nin testi pozitif çıktı.

İmamda korona pozitif tespitinin ardından önce eşi ve çocuğuna test uygulandı. İmamın eşi ile çocuğunun testlerinin negatif gelmesinin ardından filyasyon ekibi harekete geçti. İmamın son dönemlerde ailesi dışında kimseyle temas etmediğinin anlaşılması üzerine ekip taramayı genişletmedi.

CAMİ İBADETE KAPATILDI
İmamda koronavirüs tespit edilmesinin ardından görev yaptığı cami tedbir amacıyla ibadete kapatıldı. Acıpayam Belediyesi ekiplerinin bugün camide kapsamlı bir dezenfektan çalışması yürüteceği açıklandı.

KURALLARA EN ÇOK UYAN İSİMDİ
İmam M.S.nin mahallede koronavirüs tedbirlerine en çok uyan isimlerden biri olduğu öğrenildi. Maskesiz asla dışarı çıkmadığı ve sosyal mesafeye dikkat ettiği belirtilen imam M.S.nin koronaya yakalandığı haberi mahallede şok etkisi yarattı.

Tedavi altında tutulan imamın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı