REKLAMI GEÇ

İtfaiye kurtardığı kuşun tedavisini yaptı, misafir ediyorlar

İtfaiye kurtardığı kuşun tedavisini yaptı, misafir ediyorlar

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Acıpayam Şubesi ekipleri takdir toplayan bir kurtarma operasyonuna imza attı. Çatıya sıkışan kuşu kurtaran ekipler, ayağındaki yarayı tedavi etti, sardı. Ekipler, kuşu iyileşinceye kadar misafir edecek, ardından da doğaya salacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2019 Salı, 18:10

Dün Sevindik Mahallesi’nde çok sayıda kedinin öldürülerek poşet içinde ormanlık alana atılmasının üzüntüsü yaşanırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinden insanlık ölmemiş dedirten bir haber geldi.

Acıpayam Havuzlu Çarşı İş Merkezi’nin çatısında bir kuşun sıkıştığı ihbarının alınmasının ardından bölgeye giden İtfaiye Daire Başkanlığı Acıpayam Şubesi ekipleri, yaralı olduğu anlaşılan kuşu titiz bir çalışmayla kurtardı.

Ayağından ciddi şekilde yaralandığı belirlenen kuş tedaviye alındı. Önce ayağını temizleyen, ardından da sararak güvene alan ekipler, asıl güzel harekete bundan sonra imza attı.

Kuşun yaralı ayağıyla yaşamasının çok güç olduğunu düşünen itfaiye ekipleri, iyileşinceye kadar misafir etmeye karar verdiler.

Kuşu İtfaiye Daire Başkanlığı Acıpayam Şubesi’ne götüren ekipler, iyileşinceye kadar bakımını üstlenecek, ardından da doğal yaşam alanına bırakacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı