REKLAMI GEÇ

Korona tedavisi süren Başkan Şevkan’dan mesaj: İşin şakası yok, ilaçlarınızı kullanın, aşınızı olun

Korona tedavisi süren Başkan Şevkan’dan mesaj: İşin şakası yok, ilaçlarınızı kullanın, aşınızı olun

Bir süre önce koronavirüse yakalanan ve zorlu bir tedavi süreci geçiren Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan sağlığına kavuşuyor. Tedavisi devam eden Başkan Şevkan sosyal medya hesabından görüntü paylaştı, tedavi sürecinde ilaçları kullanmanın önemini anlattı. Şevkan, “İşin şakası yok” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2021 Pazar, 12:09

Pandeminin ilk gününden itibaren etkin bir çalışma ortaya koyan Acıyapam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, doktor kimliği ile de vatandaşların yanında olmuş, yaptığı uyarılar ve sergilediği örnek çalışma ile dikkat çekmişti.

Mücadelesine ve yoğun çalışmasına rağmen bir süre önce koronavirüse yakalanan Başkan Şevkan, hastalığın ilk sürecini evinde geçirmiş, durumu ağırlaşınca da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Zaman zaman durumu ağırlaşan Başkan Şevkan’ın durumu iyiye gidiyor. Tedavisi süren Başkan Şevkan, hasta yatağında da uyarılarını sürdürdü.

Vatandaşları uyaran ve yol gösteren Başkan Şevkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bu kez de korona tedavisi gören hastalara seslendi.
Başkan Şevkan, “Herkese sağlıklı günler diliyorum. Korona tanısı konmuş bazı vatandaşlarımızın sağlık ekiplerinin getirdiği ilaçları hala kullanmadıklarını görmekteyiz. Bu neden kötü duruma düştükleri ve hayatlarını kaybettiklerini duyuyoruz.

Koronayı en ağır şekilde atlatan kardeşlerinizden biri olarak sesleniyorum. Lütfen sağlık ekiplerinin getirdiği ilaçları harfiyen kullanalım. Aşı zamanı gelen kardeşlerimiz de mutlaka aşılarını yaptırsınlar. Bu bizim hayata tutunmamızın noktası olacaktır. Değerli kardeşlerim, işin şakası olmadığını bir kez daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Maske, mesafe ve temizlik, hala altın kuralımız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı