REKLAMI GEÇ

Liselilere alkış

Liselilere alkış

Acıpayam Anadolu Lisesi’nden anlamlı kampanya. “Dayanışmanın Işığında, Kitapların Gölgesinde” isimli kampanyayla 5 mahalle okulu kütüphaneye kavuştu.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2014 Perşembe, 09:55

Acıpayam Anadolu Lisesi, mahalle okullarındaki kütüphane eksikliğini gidermek amacıyla 2 yıl önce “Dayanışmanın Işığında, Kitapların Gölgesinde” isimli bir kampanya başlattı. İlçe protokolünün de destek verdiği kampanya çerçevesinde büyükşehirle birlikte mahalleye dönüşen Alcı, Dodurgalar, Eskiköy, Hisar ve Yolçatımahallelerinin ilkokullarına kütüphane kuruldu.

Hisar mahallesinde oluşturulan kütüphanenin açılışını Kaymakam Uğur Kalkar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak öğrencilerle birlikte yaptı.

Anadolu Lisesi 9/D sınıfı öğrencilerinin organizasyonuyla oluşturulan ve bin 900 kitabın bulunduğu kütüphaneyi açan Kaymakam Kalkar, “Böylesi anlamlı çalışmalarından dolayı Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum” dedi.
denizli-acipayam-koy-okullari-gezici-kutuphane-ic

Kalkar, Bu çalışma ülke geneline örnek olacak özellikte güzel bir çalışma. Toplumların kalkınmasının temelinde kitaplar vardır. Öğrencilerimizden beklentimiz kütüphaneden en iyi şekilde istifade etmeleri ve çok sayıda kitap okumalarıdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı