REKLAMI GEÇ

Mustafa 15’inde kalbine yenildi

Mustafa 15’inde kalbine yenildi

Acıpayamlıları yasa boğan ölüm haberi Amerika Birleşik Devletleri’nden (ABD) geldi. Beynindeki tümör nödeniyle ameliyat olan 15 yaşındaki Mustafa Yörükoğlu, tıbbi operasyon sonrası ritim bozukluğu nedeniyle kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. Yörükoğlu, ABD’ye giderken sosyal medyadaki hesabından “Sonunda 2 senelik aile hasretim sona erdi” paylaşımını yapmıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2015 Çarşamba, 17:43

Acıpayamlılar, birbiri ardına gelen çocuk ölümleriyle sarsıldı. Geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden 12 yaşındaki Adem Kızılhan’dan sonra, şimdi de ABD’nin New York kentinden acı haber geldi. 15 yaşındaki lise öğrencisi Mustafa Yörükoğlu, tümör nedeniyle beyin ameliyatı geçirdi. Başarılı geçen ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Ancak kalbindeki ritim bozukluğu nedeniyle sevdiklerine erken veda etti.

BİR AY ÖNCE ORTAYA ÇIKTI
Aynı zamanda EYP Temsilcisi’de olan Mustafa Yörükoğlu’nun rahatsızlığı henüz bir ay önce ortaya çıktı. Görülen belirtiler nedeniyle epilepsiden şüphelenilirken, bir ay önce yapılan tetkiklerde beyninde tümör olduğu belirlendi.

AİLESİ ABD’DE YAŞIYORDU
New York Manhattan’da bir lojistik şirketinde CEO olarak çalışan baba Ercan Yörükoğlu ile öğretmen olan anne Hatice Yörükoğlu, bu rahatsızlığı öğrenmelerinin ardından İstanbul’da kuzeniyle birlikte kalan Mustafa’yı kısa bir süre önce ABD’ye götürdü.

AMELİYATA KARAR VERİLDİ
Yapılan tetkikler sonucu Mustafa’nın ameliyat olmasına karar verildi. New York’taki bir hastanede de ameliyata alındı. Beyin ameliyatı başarılı geçmesine rağmen, bu kez kalpte problem ortaya çıktı. Ritim bozukluğu nedeniyle de hayatını kaybetti.

“HASRET SONA ERDİ” DEMİŞTİ
Anne-babasına kavuşmanın sevincini yaşayan Mustafa Yörükoğlu, ABD’ye giderken sosyal medyadaki hesabından “Sonunda 2 senelik aile hasretim sona erdi. Bundan sonraki hayatıma ailemle birlikte devam etme kararı aldım” diyerek, şu paylaşımı yapmıştı:

“Türkiye ile ilgili temaslarım ve projelerim, 2 yıl daha sürecek olan EYP Temsilciliğim sayesinde hiçbir sekteye uğramayarak devam edecek, ertelenmeyecektir. Başta 8 senemi geçirdiğim Çevre Koleji olmak üzere, İstanbul Atatürk Fen Lisesi ve Doğa Koleji Bilim Okulu öğretim kadrolarına bana verdikleri emekten ötürü çok teşekkür ederim. Emeğinizi heba etmeyeceğim. Ve bana 3 senedir başkanlık görevini veren arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim. Sizi temsil edebilmek adına kimsenin karşısında eğilmediğimi, dik durduğumu, inançlarımdan ve verdiğim sözlerden zerre taviz vermediğimi bilesiniz. Hiçbir sözümü yarıda bırakmadım, yerine getirdim. Emin olun görevim süresince de bu sözlerimi tutacağım ve sizi yarıyolda bırakmayacağım. Şimdiden hepinize başarılar dilerim. İyi tatiller. Sağlıcakla kalın…”

Yorumlar

Mehmet Kaya   -  Bağlantı 25 Haziran 2015, 01:28

Son telefon görüşmemizde;
“Allah’a emanet ol Mustafacım” dedim,
“Sende Abicim” dedi….
Mekanın Cennet olsun, Nurlar içinde yat Mustafa’m….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı