REKLAMI GEÇ

Oğuz: Başarısız öğretmenler var

Oğuz: Başarısız öğretmenler var

Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, başarılı veya başarısız öğretmenlerin olduğunu, ancak hiçbir zaman “iyi öğretmen-kötü öğretmen” diye değerlendirme yapmadıklarını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2016 Salı, 09:51

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ilçelerdeki eğitim-öğretim durumunu ve sorunları yerinde tespit etmek üzere Acıpayam, Çameli ve Serinhisar ilçe milli eğitim, okul ve kurum müdürleri ile bir araya geldi.

Karaağaç Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde İl milli Eğitim müdür yardımcıları Şener Bayram ve Hüseyin Başgün, şube müdürleri Azmi Koçoğlu ve Mustafa Vural’ın da katıldığı toplantıda konuşan Oğuz, sorgulamak için değil sogulanmak için geldiklerini söyledi.

Bu toplantıda çalışmaları birlikte değerlendireceklerini ifade eden Oğuz, “Okul öncesi, temel eğitim, lise ve mesleki eğitimdeki başarılarımız ve başarısızlıklarımızı yerinde görelim, konuşalım ve tartışalım istedik. Her okulumuz mükemmel değil. İmkanlar ve imkansızlıklarımız var. Başarılı veya başarısız öğretmenlerimiz var. Bunu söylerken hiçbir zaman iyi-kötü öğretmen diye değerlendirme yapmıyoruz. Bu ülkenin geleceğini hazırlayan ve ülkenin geleceğini teminat altına alan öğretmenlerimize saygımız büyük” dedi.

Toplantıda, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri katılımcılara slaytlar eşliğinde çalışmalarında dikkat etmeleri gereken konularda hakkında bilgiler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı