REKLAMI GEÇ

ÖLDÜRÜLEN AĞABEYİNİN MEZARI BAŞINDA KENDİNİ YAKTI

ÖLDÜRÜLEN AĞABEYİNİN MEZARI BAŞINDA KENDİNİ YAKTI

Acıpayam’da bunalıma giren 25 yaşındaki S.Y.H., bir süre önce öldürülen ağabeyinin mezarı başında bir bidon benzinle kendini ateşe verdi. Vücudunun büyük bölümü yanan S.Y.H., kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2014 Perşembe, 15:30

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Olay, bugün saat 08.30 sıralarında, Acıpayam ilçe mezarlığında meydana geldi. Gölhisar İlçesi’nde bir gazinoda garsonluk yapan S.Y.H., geçen şubat ayında çıkan bir kavgada öldürülen ağabeyinin mezarı başında üzerine bir bidon benzin dökerek kendini ateşe verdi. Çevredekiler durumu fark edince, bir sürücü, aracındaki yangın söndürme tüpüyle alevler içinde kalan S.Y.H.’ye müdahale etti.

İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri ağır yaralı S.Y.H.’yi, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan S.Y.H.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. S.Y.H.’nin geçen yıl tecavüze uğradığı, yakalanan şüpheli H.Ç.’nin ise bir süre önce tahliye edildiği öğrenildi. S.Y.H.’nin hayatta olan üç ağabeyinin daha bulunduğu belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

FACEBOOK’TAKİ PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ
S.Y.H.’nin sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta başka bir isimle açtığı profilinde; ‘Çoook zalimsin insanoğlu çok sevmiyorum darbe vuranları yıkamadınız bizleri sadece uyku tutmadı. Abim aklıma düştü. Sevdiklerini zamansız kaybettiğim içindir üzüntüm. Allah kimseye çekemeyeceği derdi vermezmiş bide en sevdiğini alır sınarmış’, ‘Senin üç tane Tuğçe, Tuğban, Tuncay’ın var. Olmadı be abim bu acı. Ölümü sana yakıştıran perişan olsun. Canımızı yaktılar canları yansın’ ve ‘Ben seni çok özledim abi kalk ben yatammmmm’ şeklindeki paylaşımları dikkati çekti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı