REKLAMI GEÇ

PAÜ ultrAslan Grubu’ndan kütüphane

PAÜ ultrAslan Grubu’ndan kütüphane

Pamukkale Üniversitesi PAÜ) ultrAslan Grubu’ndan anlamlı ve vefa dolu bir çalışma. Grup üyeleri, bir araya gelip, ultrAslan’ın kurucusu Alpaslan Dikmen anısına Acıpayam’ın Darıveren Mahallesi’ndeki ortaokulda kütüphane oluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2016 Pazar, 12:55

Galatasaray’ın taraftar grubu ultrAslan’ın PAÜ’deki üyeleri, 8 yıl önce trafik kazasında yaşamını yitiren Alpaslan Dikmen unutmuyor. Dikmen’e duydukları sevgiyi ifade etmek isteyen grup üyeleri, anlamlı bir çalışmaya imza attı.

Grup üyeleri, topladıkları kitapları Acıpayam’ın Darıveren Mahallesi’ne götürerek, buradaki ortaokulda Alpaslan Dikmen Kütüphanesi oluşturdu. PAÜ ultrAslan Grubu Başkanı Onat Tirit ve üyeler, Darıveren’e giderek, kitapları raflara kendi elleriyle sıraladı.

Öğrencilere eğitimle ilgili materyaller de hediye eden PAÜ ultrAslan Grubu, okul idarecileriyle de bir araya gelip sohbet etti. Bu arada öğrencilere voleybol oynayıp, çeşitli eğitim materyalleri hediye ederek sevindirdiler.

PAÜ ultrAslan Grubu Başkanı Onat Tirit, Alpaslan Dikmen’in doğum gününde anlamlı bir çalışmayı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “ultrAslan Pamukkale Üniversitesi olarak Acıpayam’da bulunan bir Mahalle ilkokuluna kütüphane kurmaya karar verdik. Aynı zamanda da 2008 yılında vefat eden Alpaslan Abimizin doğum gününe denk gelmesi nedeniyle onun ismini verdik. ‘Alpaslan Dikmen’ ismini okul kütüphanesinde yaşatacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı