REKLAMI GEÇ

Sevgi bağı işaret diliyle kuruldu

Sevgi bağı işaret diliyle kuruldu

“Aşk engel tanımaz” deyimine bir örnek de Acıpayam’dan… İşitme engelli çift, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ın kıydığı nikahla evlendi. Genç çift, “kimsenin tesiri altında kalmadan evlenmeyi kabul ediyor musunuz?” sorusuna yanıtı bir kağıda “evet” yazarak verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2015 Perşembe, 10:19

Doğuştan işitme engelli olan Irmak Çiftçi ile Kazım Yılmaz, birbirlerine olan sevgilerini işaret diliyle dile getirdi, sonra da bir ömür birlikte olmak için evlilik kararı aldılar. Genç çiftin nikah töreni de Acıpayam Belediyesi Nikah Salonu’nda yapıldı. Nikahı Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan kıyarken, bu mutlu ana Acıpayam Belediye Meclis üyeleri İdris Cengiz, Ömer Yalçındağ ve belediye personelleri tanıklık etti.

Nihak töreninde Başkan Şevkan, Irmak Çiftçi ve Kazım Yılmaz’a “kimsenin tesiri altında kalmadan evlenmeyi kabul ediyor musunuz?” sorusunu yazılı olarak sordu. Onlar da bir kağıda “evet’” yazarak cevap verdi.

Çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyen ve evlilik cüzdanını geline veren Başkan Şevkan, Irmak ve Kazım Yılmaz çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı