REKLAMI GEÇ

Tarihin izinden gidiyorlardı, Acıpayam’da cehennemi yaşadılar

Tarihin izinden gidiyorlardı, Acıpayam’da cehennemi yaşadılar

Acıpayam’da meydana gelen kazanın detayları ortaya çıkmaya başladı. Antalya’dan hareket eden öğrencileri taşıyan otobüs Acıpayam’da şarampole yuvarlandı, kazada 4’ü ağır 22 kişi yaralandı. Acıpayam’da cehennemi yaşayan öğrenciler, tarihin izinde gidiyorlar, Türk tarihi için dönüm noktalarından biri olan Çanakkale’ye ulaşmaya çalışıyorlardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2019 Salı, 10:10

Denizli, sabah saatlerinde Acıpayam’dan gelen kaza haberi ile sarsıldı. Antalya’dan yola çıkan 07 GCL 07 plakalı tur otobüsü, Acıpayam’da kontrolden çıktı, yan yatarak şarampole sürüklendi. Kazada otobüste bulunan 23 öğrenci, 5 yetişkin ve 4 görevli tam anlamıyla can pazarı yaşadı.

22 YARALI VAR
Kazada çoğunluğun öğrencilerin oluşturduğu 22 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan 4 kişi ile birlikte kırıkları bulunan 4 yolcu Denizli’deki hastanelere sevk edilirken, diğer yaralılar Acıpayam Devlet Hastanesi’nde kontrol altına alındı.

“ÇOK KORKTUK”
Sabah erken saatlerde meydana gelen kazada yaralanan bir öğrenci yaşananları anlattı. Antalya’nın Serik ilçesinden yola çıktıklarını belirten öğrenci, “Çanakkale’ye gidiyorduk. Otobüs sağa gider gibi oldu, şoför son anda toparlamaya çalıştı, ama savrulduk. Otobüs daha sonra yan yattı ve sürüklenmeye başladık. Çok korktuk” dedi.

DENİZLİ’DE KAHVALTI YAPACAKLARDI
Erken saatlerde Serik’ten yola tur otobüsünün Denizli’de mola vereceği, öğrencilerin de sabah kahvaltısı yaptıktan sonra yollarına devam edecekleri öğrenildi.

TARİHİN İZİNDEN GİDİYORLARDI
Antalya Serik’ten yola çıkan, ancak Acıpayam’da cehennemi yaşayan öğrenciler, tarihin izinde yola çıkmıştı. Tur organizasyonu ile yola çıkan öğrenciler, Türk tarihi için büyük önem taşıyan, dillere destan zaferlerin kazanıldığı Çanakkale’yi görmeye gidiyordu.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı