REKLAMI GEÇ

Tepkisinde terbiye sınırlarını aşan şube müdürü paylaşımlarını ve fotoğrafını sildi

Tepkisinde terbiye sınırlarını aşan şube müdürü paylaşımlarını ve fotoğrafını sildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın hutbesinde, “İslam, zina ve eşcinselliği lanetliyor” sözlerinden sonra Ankara Barosu’nun yaptığı açıklamaya tepki göstermek isteyen Acıpayam Milli Eğitim Şube Müdürü Adem S, seviyesiz paylaşımı tepki alınca tüm paylaşımlarını sildi, müdürlük sitesindeki fotoğrafını kaldırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2020 Cumartesi, 23:51

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın tartışma yaratan hutbesinin yankıları Denizli’ye uzandı. Erbaş’ın, Ramazan ayının ilk Cuma hutbesinde söylediği “İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lutiliği, eşcinselliği lanetliyor” sözlerine Ankara Barosu açıklama yaparak tepki göstermişti.

Baro, “Şaşkınlığımız, sesi çağlar öncesinden gelen bu şahsın, bir devlet kurumunun başında oturup söylemini kutsal sayılan değerler üzerine inşa ederek halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmesindeki kan kokan cüreti sebebiyledir” diye yazılı açıklama yapmıştı.

EĞİTİMCİYE YAKIŞMADI
Ankara Barosu’nun twitter’den yaptığı aynı paylaşıma Acıpayam Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli Şube Müdürü Adem S, yanıt vererek tepki gösterdi.

Eğitimci bir şube müdürüne yakışmayan üslupla tepkisini dile getiren Adem S. şu paylaşımı yaptı:

PAYLAŞIMLARINI SİLDİ
Adem S. paylaşımı 27 Nisan günü twitter üzerinden yaptı. Paylaşımdaki seviyesiz üslup pek çok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekince Müdür Adem S. twitter’deki tüm paylaşımlarını sildi, facebook hesabını da boşalttı. Ayrıca Adem S’nin fotoğrafı Acıpayam Milli Eğitim Müdürlüğü sitesinden kaldırıldı.

YAKIN ZAMANDA İMAM DA BENZER PAYLAŞIM YAPMIŞTI
Denizli’de 24 Mart günü Bayramyeri Camisi İmamı F.T. yine böyle bir tepki ortaya koymuş ancak terbiye sınırlarını aşmıştı. İmam F.T. soruşturma geçirmiş, ardından görev yeri değiştirilmişti. İlgili haberi okumak için tıklayın…

Yorumlar

şefkat   -  Bağlantı 3 Mayıs 2020, 22:17

seviye yerlerde. hadi vatandaş olarak görüşünü açıkla, hakkındır. bu ne. bu nasıl eğitimcilik, bu nasıl öğretmenlik. eleştirdiğin durumun aynısını yapıyorsun. edep.

SAMET   -  Bağlantı 3 Mayıs 2020, 19:51

dediklerinin neresiyanlış.hemen lgbt severler saldırıya geçmiş.hayırdır…

Bilal   -  Bağlantı 3 Mayıs 2020, 19:43

İslamiyet belli Partilerin Mezheplerin Tarikatların Cemaatlerin hatta ve hatta Eşcinsellerin veya Hoca İmam Öğretmen Memurların tekelinde değildir.Islamiyet evrenseldir Kurallar Yasaklar vardır tutarsın tutmazsın ama…

Bilal   -  Bağlantı 3 Mayıs 2020, 19:39

Onların zevk ve sefaları uğruna İslamiyet hareket alanı çızemez Ayet var intizam var inanmayan kendi yaratılışına inkar eder o yüzden bırakın da Ramazanımıza önce saygılı olmasını bilecekler ki bizlerde saygılı oluruz .

Eren 20   -  Bağlantı 3 Mayıs 2020, 17:46

İlk önce şu kullandığın seviyesiz uslup bir eğitimciye yakışıyor mu. Senin yönettiğin Milli Eğitim Müdürlüğünden ne hayır gelir.

Anıl   -  Bağlantı 3 Mayıs 2020, 16:09

Ahanda bunu da imamvari (P)illi Eğitim müdür muavini yaparlar artık. Ceza olarak!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı