REKLAMI GEÇ

Vali Karahan Acıpayam’da

Vali Karahan Acıpayam’da

Vali Hasan Karahan, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Karahan, Acıpayam Kaymakamı ve Belediye Başkanı’ndan ilçenin genel durumuna ilişkin bilgiler aldı, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2017 Salı, 18:36

Vali Karahan’ın Acıpayam’daki ilk durağı, mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirilen buluşma oldu. Toplantıya, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ile kamu kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sorunlar ile taleplerini iletme imkanı buldu, Vali Karahan da çözüm için kurum müdürlerine talimat verdi.

Toplantının ardından Acıpayam Kaymakamlığı’nı ve Acıpayam Belediyesi’ni ziyaret eden Karahan, Kaymakam Ali Şanlıer ve Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’dan, ilçenin genel durumu ve kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.

Vali Karahan, daha sonra Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geçti. Burada sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Karahan, aynı yerleşkede bulunan anaokulunda da minik öğrencilerle bir araya geldi.

Acıpayam Engelliler Derneği’ni ziyaret eden Vali Karahan, Dernek Başkanı Yıldıray Koşar’dan faaliyetler hakkında bilgi aldı, engelli vatandaşların sorunlarını dinledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı