REKLAMI GEÇ

Yaşlı çift kuyuda ölü bulundu

Yaşlı çift kuyuda ölü bulundu

Acıpayam Yeşilyuva’da yayla evine taşınan yaşlı çiftin cesedi, 12 metrelik kuyuda bulundu.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 30 Haziran 2014 Pazartesi, 09:47

Acıpayam’da yaşlı çift 12 metrelik su kuyusunda ölü bulundu. Sıcakların başlaması nedeniyle Yeşilyuva Mahallesi Mucur Mevkii’ndeki yayla evine giden 78 yaşındaki Hamza Ali Özkan ile 71 yaşındaki Nuriye Özkan’dan bir gün boyunca ses çıkmaması üzerine komşuları şüphelendi.

Evde her şeyin normal olmasına karşın yaşlı çiftin ortalıkta görünmeyen Özkan çiftini aramaya koyulan komşuları su kuyusu kenarında birkaç eşya gördü. Su kuyusuna bakan komşuları korkunç manzara ile karşılaştı. Hamza Ali ve Nuriye Özkan’ın kuyunun dibinde hareketsiz yattığını gören komşuları, sağlık ve güvenlik ekiplerine haber verdi.

Kuyuya inen ekipler yaşlı çiftin saatler önce öldüğünü tespit etti. Olayın 12 metre derinliğindeki su kuyusunun içinde bulunan motorun arızalanması neticesinde meydana geldiği; Hamza Ali Özkan’ın motora bakmak için aşağı indiği ve motordan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendiği, eşinin de yardım etmek isterken zehirlendiği tahmin ediliyor.

Yaşlı çiftin cesetleri otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne götürülürken, jandarma soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı