REKLAMI GEÇ

Yatağan şenlendi

Yatağan şenlendi

17. Yatağan Bıçakçılık Festivali ve Kefe Yaylası Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Vali Yavuz Erkmen’in de katıldığı etkinliklerde, motorkros ve Off-Road yarışları izleyenleri heyecanlandırdı.

/ DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2010 Salı, 17:54

Etkinliklere Vali Yavuz Erkmen’in yanı sıra Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Denizli Milletvekili Mithat Ekici, Serinhisar Kaymakamı Zeyit Şener, Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Denizli İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Yatağan Belediye Başkanı Tuncer Tunçbilek ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikler kapsamında motokros gösteri şovu sergilendi. Şovun startını Vali Yavuz Erkmen, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ve diğer protokol üyeleri verdi. Yarışçılar zorlu etaplarda sergiledikleri görüntülerle izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.

Düzenlenen motokros şovunda dereceye giren yarışçılara, Vali Yavuz Erkmen, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ve diğer protokol üyeleri tarafından madalyaları verildi.

Protokol üyeleri daha sonra Off Road yarışlarını izlediler. Vali Yavuz Erkmen burada da yarışın startını verdi. Yarışçılar, zorlu arazi engellerini araçları ile aşarak izleyicileri unutulmaz anlar yaşattı.

Vali Yavuz Erkmen ve diğer protokol üyeleri son olarak stantları gezdi. Yatağan’da üretilen bıçakların ve çakıların sergilendiği stantları tek tek dolaşan protokol üyeleri, üretim yapan ustalardan bilgi aldı. Vali Yavuz Erkmen ve Hüseyin Avni Coş son olarak demir dövdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı