REKLAMI GEÇ

Babadağ Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesi koronavirüs nedeniyle kapatıldı, tüm öğretmenler karantinada

Babadağ Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesi koronavirüs nedeniyle kapatıldı, tüm öğretmenler karantinada

Babadağ Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesi’nde koronavirüs alarmı. Okul müdürünün testinin pozitif çıkmasının ardından okul kapatıldı, 32 öğretmen karantinaya alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2020 Çarşamba, 18:11

Koronavirüs salgını sürüyor. Yaz dönemi başlayan normalleşme sürecinin ardından hızlı bir yükselişe geçen koronavirüs nedeniyle her gün yeni haberler gelmeye başladı.

BABADAĞ AHMET NAZİF ZORLU FEN LİSESİ KAPATILDI
Babadağ’dan da koronavirüs ile ilgili kötü haber geldi. Babadağ Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesi, koronavirüs nedeniyle kapatıldı, tüm öğretmenleri karantinaya alındı.

MÜDÜRÜN TESTİ POZİTİF
Okul Müdürü S.K.nın yapılan koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından sağlık ekipleri alarma geçti. Okul müdürünün kısa süre önce tüm öğretmenler ile toplantı düzenlediğinin anlaşılmasının ardından filyasyon ekibi harekete geçti, tüm öğretmenlere müdürün pozitif sonucu bildirildi.

32 ÖĞRETMEN KARANTİNADA
Okulda görev yapan ve müdür ile toplantıya katılan 32 öğretmenin tamamı evlerinde karantinaya alındı. Okul ise geçici süreliğine kapatıldı.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 9 Eylül 2020, 18:28

Aşı ve İlacı yok ve çıkmayacak çıksa bile 2022 Mart Veya Nisan ayına kadar Covid-19 hayatımızda Kurallar belli riayet etmeyenlere karşı Maske takın dendiğinde telefonla konuşuyorum konuşamaz mıyım diye neredeyse kavga edecek toplum olarak hafife alıy

Misagir   -  Bağlantı 9 Eylül 2020, 18:20

Sarayköyde çok vaka haberi gelmeye başladı karantina gibi önlem şart

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı