REKLAMI GEÇ

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, halkın ayağına gidiyor

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, halkın ayağına gidiyor

Babadağ Belediyesi Halk Günü toplantılarıyla vatandaşlarla buluşuyor. Önce Bekirler Mahallesi’nde halk günü gerçekleştiren Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, ardından Babadağ’da yayla sahibi olan vatandaşların sorunlarına ortak oldu. Başkan Atlı, “Çoğulcu katılım ve ortak akılla bütün sorunların üstesinden gelebiliriz. Bizler sorunu yerinde tespit edip, çözüme kavuşturacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2019 Cumartesi, 12:39

Sosyal belediyecilikle vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için kolları sıvayan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Halk Günü toplantılarıyla ilçenin tüm mahallelerinde dert dinliyor. Vatandaşların her türlü sorunlarını yerinde dinleyerek sorunu kaynağında çözme ilkesiyle hareket eden Başkan Atlı’nın ilk durağı Bekirler oldu.

SORUNLAR DİNLENDİ, ÇÖZÜMLER ÜRETİLDİ
Bekirler Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluşarak sorunlarını dinleyen Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Projelerimizi teker teker hayata geçiriyoruz. Sizlerle bir araya gelerek, ortak akıl ile ilçemizi vizyon bir ilçe haline getireceğiz” dedi.

YAYLA SAHİPLERİ İLE BULUŞTU
Bekirler Mahallesi’nin ardından Halk Günü Toplantısı, Babadağ’da bulunan yayla sahipleri ile gerçekleşti. Başkan Atlı, vatandaşlar ile fikir alışverişinde bulunarak, dertlerini dinledi.

Başkan Atlı, “Önce Bekirler’de halk günü toplantımızı gerçekleştirdik. Sıkıntıları sorunları dinledik, beraber çözüm yolları ürettik. Ardından Babadağ’da ki yayla sahipleriyle genel olarak yaşanan sorunları ve çözüm önerilerimizi halk önünde paylaştık. Çoğulcu katılım ve ortak akılla bütün sorunların üstesinden gelebiliriz. Bizler sorunu yerinde tespit edip, çözüme kavuşturacağız. Halk Günü Toplantılarımızı mahallelerimizde devam ettireceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı