REKLAMI GEÇ

Babadağ Belediye Başkanı Atlı’dan teşekkür

Babadağ Belediye Başkanı Atlı’dan teşekkür

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, ilçeye konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinde kendilerini yalnız bırakmayan Babadağ halkına ve Denizli’ye teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2019 Çarşamba, 17:46

Başkan Atlı yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımızı Babadağ’da sıcakkanlılığı ve misafirperverliğiyle karşılayan Babadağ halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Babadağlılarımızın ilgisi bizlere bir kere daha doğru yerde durduğumuzu hatırlattı” dedi.

Salı günü Denizli’ye gelerek birçok ilçeye ziyarette bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Babadağ halkı tarafından ilgiyle karşılandığını ifade eden Başkan Atlı, “Genel Başkanımız ilçemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Halkımız da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkanımızın nezdinde sosyal demokrat siyaseti, insan odaklı hizmeti takdir ile karşılayan Babadağ ve Denizlili hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ederim. Bu teveccühün karşılığını söz verdiğimiz derman belediyecilik anlayışı ile vermek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışarak vereceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı