REKLAMI GEÇ

Babadağ Belediye Meclisi: AKP 6 + 3 MHP

Babadağ Belediye Meclisi: AKP 6 + 3 MHP

AK Parti Adayı Salim Demirezen’in yüzde 53,78 oyla belediye başkanlığını kazandığı Babadağ’da Belediye Meclisi’de AK Parti’nin 6, MHP’nin ise 3 sandalyesi bulunuyor.

/ DENİZLİHABER / 2 Nisan 2014 Çarşamba, 12:00

Babadağ Belediye Başkanlığını yüzde 53,78 oyla kazanan AK Parti Adayı Salim Demirezen, 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerini değerlendirdi. Babadağ’da sakin bir seçim geçirdiklerini dile getiren Demirezen, “Seçim çalışmaları başladığı süreçte, tüm siyasi parti belediye başkan adayları ile ilçe başkanları ile toplantı yaparak, sakin ve huzurlu bir seçim için kararlar aldık. Bu kararlardan biri de çevre kirliliğine neden olan parti bayraklarının rast gele asılması idi. Biz Babadağ’da parti bayraklarımızı asmayarak Türkiye’ye örnek olacak bir kararı hayata geçirdik” dedi.

“BABADAĞ KAZANDI”
Babadağ’a hizmet için yola çıktıklarını belirten Salim Demirezen, “Babadağ’ı halkla birlikte yöneteceğiz. Babadağ’ın gelişmesi ve kalkınması için hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi için ben yalnızca belediye başkanı olarak önderlik edeceğim. 30 Mart Yerel Seçimlerinin galibi Babadağ olmuştur” diye konuştu.

MECLİS’TE ÜYE DAĞILIMI ŞÖYLE:
Babadağ Belediye Meclisi seçimlerinde 4 bin 377 geçerli oyun 2 bin 305’ini alan AK Parti’nin 6 sandalyesi bulunuyor. Oyların 1555’ini alan MHP’nin ise 3 üyesi belediye meclisinde 5 yıl görev yapacak.

Salim Demirezen’in başkanlık ettiği Babadağ belediye meclis üyeleri şu isimlerden oluşuyor:
AK Parti’li üyeler:
1-Remzi Akman
2-Osman Koçayan
3-Tevfik Çelebi
4-Mustafa Elbastım
5-Musa Girgin
6-İlker Çon

MHP’li üyeler:
1-Ali Çevik
2-Orhan Koç
3-Faruk Gören

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı