REKLAMI GEÇ

Babadağ Belediyesi ilçeyi, binaları boyayarak rengârenk yapıyor

Babadağ Belediyesi ilçeyi, binaları boyayarak rengârenk yapıyor

Babadağ Belediye Başkanlığı, BAİSAD’ın ilçenin ana arterindeki 80 tarihi evi canlı renklerle boyadığı projeyi ilçe geneline yayma kararı aldı. Babadağ Belediyesi’nde çeçik bahçesini andıran genel görüntüsü ve boyama çalışmalarından fotoğraflar paylaşılırken, “Belediye başkanımız boyama çalışmalarında bizzat görev alıyor” ibaresine yer verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2017 Pazar, 08:30

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği, PAÜ ile işbirliği içinde bir boya firmasının da sponsorluğuyla Babadağ’ın ana arterinde bulunan 80 tarihi binayı gök kuşağı renkleriyle boyamıştı. Proje sonrası ilçe merkezi rengarenk oldu.

Babadağ sakinlerini ana caddelerinin yeni görünümünü çok beğenmeleri üzerine Babadağ Belediyesi düğmeye bastığını duyurdu. İlçedeki diğer binaları da canlı renklere boyamaya başlayan Babadağ Belediyesi, ilçenin tüm binalarının canlı renklerle boyanacağını duyurdu.

Belediyenin resmi facebook sayfasından yapılan paylaşımlarda Belediye Başkanının boyama çalışmalarına bizzat katıldığı vurgusu da yapıldı. Paylaşımda boyama çalışmaları ve ilçenin bir çiçek bahçesini andıran genel görünümüne dair fotoğraflar da paylaşıldı.

Çalışmalardan belediyenin sosyal medya paylaşımıyla haberdar olduğunu dile getiren BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, Denzilihaber.com’a yaptığı açıklamada, “Gerçekten çok memnun olduk. Başkanımızın projemize sahip çıkması bizi sevindirdi. Bu işin büyük maliyetler gerektirmemesi nedeniyle belediyenin bu projenin takipçisi olması gerektiğini baştan beridir düşünüyor ve paylaşıyorduk. Bizce isabet olmuş” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı