REKLAMI GEÇ

Babadağ Kaymakamı göreve başladı

Babadağ Kaymakamı göreve başladı

Babadağ kaymakamı olarak atanan Adem Karataş göreve başladı. Kaymakam Karataş, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’yı ziyaret etti, ilçenin genel durumuna ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2020 Perşembe, 15:10

Babadağ’a kaymakam olarak atanan Adem Karataş, göreve başlamasının ardından Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’yı makamında ziyaret etti.

Babadağ’da devem eden projelerin ve ilçenin genel durumunun ele alındığı buluşmada Kaymakam Karataş’a ilçe hakkında detaylı bilgiler verildi.

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve Babadağ Kaymakamı Adem Karataş görüşmenin ardından ilçede kısa bir gezinti yaparak yerinde incelemelerde bulundular.

Başkan Atlı, “Babadağ Denizli’nin küçük bir ilçesi olmasına rağmen kültürel değerleri açısından en zengin ilçelerinden birisi. Babadağ’ın yeni kaymakamı Adem Karataş bugün görevine başladı. Babadağ’ın türlü zenginliklerine değer katacağından şüphem yok. Kaymakam Karataş’a nazik ziyaretleri için teşekkürlerimiz sunuyorum. Babadağ ve ilçe halkımız için uyum içinde çalışacağız. Babadağ hakkında fikir alışverişinde bulunduk ve yapılacak projelerimiz hakkında bilgi verdik. Her şey Babadağ için, her şey vatandaşlarımız için” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı