REKLAMI GEÇ

Babadağ Meydanı böyle olacak

Babadağ Meydanı böyle olacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği’ne (BASİAD) konuk olmuş ve ilçeye ilişkin projelerini açıklamıştı. Babadağ’da yapılacak meydan projesinin detayları da açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Şubat 2018 Perşembe, 11:38

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babadağ’ı ziyaret etmiş, BASİAD yönetim kurulu toplantısına konuk olmuş, ilçede temaslarda bulunmuştu.

Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen ve AK Parti Babadağ İlçe Başkanı Suat Kaçmaz’ın da eşlik ettiği ziyarette açıklanan Babadağ Meydan Projesi’nin detayları da ortaya çıktı.

BABADAĞ MEYDAN PROJESİ
Bugüne kadar Babadağ’da birçok güzellikler ortaya koyduklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Öncelikle Babadağ İlçe Meydanı’nı düzenli hale getirip güzel bir alan yapacağız. Bu meydanımızın Babadağ’a yakışır bir hale gelmesini istiyoruz. Projesi bitti. Bugün sahayı inceledik ve projede hemfikir olduk. İlçemize yakışır bir meydan yapacağız” dedi.

8000 metrekare toplam alana sahip Babadağ Meydan düzenlemesinin belediye önü ve alt kısmı şeklinde planlandığını anlatan Başkan Zolan, “İçerisinde pergole ve oturma alanları, süs havuzu, çocuk oyun alanı, anıt kaidesi ve bitkisel düzenleme alanları bulunacak Babadağ Meydanı, vatandaşların daha kaliteli zaman geçirebileceği modern bir alan olarak tasarlandı” dedi.

PAZARYERİ VE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ
Babadağ Belediyesi’nin arka tarafında bulunan alanda pazaryeri çalışmaları olduğunu da ifade eden Başkan Osman Zolan, “İnşallah ona da en kısa zamanda başlayacağız. Babadağımızın o ihtiyacını da gidereceğiz. Bir de düğün salonu ile ilgili bir çalışmamız var. Eski mezbahanın olduğu bölgede planladığımız projemizde son noktaya geldik. Ona da başlayacağız. 2018 Babadağımızın yılı olacak. İnşallah bu güzelliklere kavuşacağız. Babadağ kendi içinde birçok kişiyi yetiştirmiş, çalışkan insanlarımızın olduğu bir yer. Biz de ‘Babadağ’a ne yapsak azdır’ diyoruz” diye konuştu.

“BÜYÜK HEDEFLERE HEP BERABER YÜRÜYECEĞİZ”
Başkan Osman Zolan, “2019 sadece Babadağ, Denizli ve Türkiye için değil bölgemiz için, dünya için, adalet için, masumların sahipsiz kalmaması ve ülkemin daha güçlü olması için çok çok önemli. Birbirimizin farklılıklarını kabul ederek, esas büyük hedeflere hep beraber kol kola yürümemiz gerekiyor. El ele vererek Babadağ’ı daha güzel hale getireceğiz. Biz söz verdiysek Allah’ımın izni ile ne pahasına olursa olsun o sözleri yerine getirmek için koşarız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı