REKLAMI GEÇ

Babadağ büyük tehlike atlattı

Babadağ büyük tehlike atlattı

Babadağ büyük tehlike atlattı. Dün ahşap bir evde başlayan ve hızla yayılan alevler 3 evi tamamen yutmuş, iki evde de önemli hasar meydana getirmişti. Facianın eşiğinden dönülen Babadağ’a giden Vali Ahmet Altıparmak incelemelerde bulundu, Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen yaraların en kısa sürede sarılacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Eylül 2016 Perşembe, 09:29

Babadağ Cumhuriyet Mahallesi, Tolacı Cami Sokağı’nda dün saat 13.30 sıralarında 45 yaşındaki Hatice Küçük’ün yaşadığı 2 katlı ahşap binanın üst katında yangın çıkmış, alevler kısa sürede bütün evi sarmıştı. Kısa sürede çevrede bulunan evlere de sıçrayan yangına sokakların dar olması nedeniyle müdahalede sıkıntı yaşanınca, helikopter de söndürme çalışmalarına havadan destek vermişti.

babadag-yangin-2

YANGINDAN 5 EV ETKİLENDİ
Güçlükle kontrol altına alınan yangında Hatice Küçük, Mustafa Güneş ile Mehmet Kayalı’nın evleri tamamen yanarken, Hüseyin Çakır ile Mehmet Dedemoğlu’nun evlerinde ise maddi hasar meydana geldi. babadag-yangin-3Yangında dumandan etkilendikleri belirlenen 2’si çocuk 8 kişi, Babadağ Aile Sağlığı Merkezi’nde müdahale edildikten sonra taburcu edildi.

babadag-yangin-ic

VALİ BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Babadağ’da facianın eşiğinden dönülen yangının ardından Vali Ahmet Altıparmak ilçeye giderek incelemelerde bulundu. Yangın ile ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Altıparmak, zarar gören evlerin sahipleriyle de bir araya geldi.

babadag-yangin-1

YARALAR EN KISA SÜREDE SARILACAK
Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, yangınının elektrik kontağından çıktığını tahmin ettikleri belirterek, “Yangında üç ev tamamen yandı, ikisi de kısmen hasar gördü. Tesellimiz yangında can kaybının olmamasıdır. İtfaiye ekipleri yerden müdahale ederken, havadan da helikopter müdahalede bulundu. Yangın evlerin yan yana ve iç içe olması nedeniyle daha büyük bir felaketle sonuçlanabilirdi. Zarar gören vatandaşların yaralarını saracağız” dedi.

babadag-yangin-4

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı